Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vyzerá, že začali trosku nové "konariky" rásť, ale neni som si istý uplne...,ci tam neboli uz davnejsie...
na druhej foto je ten kybel,tej zdravej zeliny, navrtal som tam len male diery lebo sa bojim ze sa to rozpadne a aj tak ten kybel korene rozlomili napolku...
nejako sa to rozsirilo.. presadil som to do zeme, trosku pohnojil srackami od sliepok+cista voda..ale nejako to nepomohlo myslel som ze su to tie "svilušky" tak som to striekal tym odvarom z tabaku,ale nejako nepomohlo. neviete mi poradit co urobit aby mi prezila rastlina? na druhej rastline sa to robilo zo spodu len, a zmizlo to.