Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po dnešním úklidu svého apartmánu jsem narazil na ladně se povalující pytel ,,bordelu" z minulé sezony(stonky,listí,orošené listí,spodní palice).
Čučím takhle do toho pytle a zároveň si uvědomuji že, mám po úklidu celý den volný a že bych se mohl vrhnout na výrobu hašišány..známým,levným,lehkým,oblíbeným a na čas nenáročným způsobem GUMBY.
Výsledek tedy nic moc,vrstva s bordelem(nic tragického)s pozdější žluto-bílou vrstvou..Myslím že se to bude ještě usazovat tag 1a1/2 -2 hodiny.
Ihned proběhl test z míst nádoby kde byla zaschlá vsrtva ,usušeno pod lampičkou...chut zatím nic moc(co se dalo čekat)..
S velkou stydlivostí jsem se rozhodl, že poskytnu nějakou aktualizaci v pokročilém stádiu kvetení.Opravdu se za letošní thread stydím,jeliko jsem se na něho klasicky VYSRAL.Tímto se omlouvám a slibuji že 2010 bude za něco stát(přece jenom chystám zatmívaný foliák)...
dost keců fotky..
Jako první bych chtěl ukázat,zde nepředstaveného trpaslíka,řízek ,,Neznámého přistěhovalce" darovaný kamarádem,který se usídlil v jednom rohu naší zahrádky..je círka 30 den na květu.voní tag ovocně s trochou svěží zeleně(připomíná mi to Meaple leaf indica z loňska).na dobu květu nádherně pocukrovaná.
Jednou hnojený v květu,asi 3x navštívený za celou dobu jeho působení.
Není to nic extra,ale na to že to bylo typická bokovka překvapila...prostě ukázal že 3.generace je plně aklimatizovaná pro guerilla growing.
Sklizeň 14.9.2009 !!!! F1 jsem sklízel na konci října
Převelice nádherná to genetika,bezproblémový růst,na 20 den květu nádherná pocukrovanost.Začínající vůně mi připomíná višňovou žvýkačku,nádhera.
Těším se co ukáže na konci květu.
tuto genetiku určitě zachovám skřížením s něčím ucházejícím.
je to náš opožděnec..ale na dobu 18 dnu květu má krásné květy.
Jistě bych vsadil boty na to že v závěru jestli to stihne,bude hýřit fialovo-pastelovými barvami(jelikož jak na fotografii nejde poznat, jeho chloupky se barví do fialova)
K této genetice jsem velice nakloněn(díky hary) a proto ji do příští sezony zachovámm nějakým crossem.
Náš NEJ NEJ RYYCHLÍK.
Jedná se Hollandian Secret N#?:
Do této rostliny bych opravdu neřekl že v našich podmínkách stihne dokvést,natož jako 1.! ano je to tag ...
oproti mnohem více sativovému phenu,které teprv nahodilo květ si tato potvůrku kvetla krásných 58 dní.80 % blizen hnědých ,pliskyřice zakalená.
Vůně: čerstvě posečená tráva + máta se skunkovým odéren.
Nádherná osypanost,ulepené ruce až až...
tento gen bude zachován...nález asi 7 semínek z celé květiny..
Teda dámy a pánové...NEWÍM...
pochybuju že to dojede..jsme přece jenom víc blíže k Jeseníku než je zdrávo a tento gen si to tu asi nedá..
Velice pozdní nához květu a velice sativoidní stavba
Durban Poison x White Widow
(Dutch Passion)-(Nirvana)
Za tuto genetiku velice děkuji členovi bubík.
Tato rostlina mě v období růstu trápila velice nezdravými znaky svého bytí,ale v květové fázi mě to plně vynahradila-Krásně kompaktní květy s mrakem plyskyřice a velice příjemnou vůni.nechám se překvapit