Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jedině že si to pak vezmeš v říjnu domu za okno a necháš to dozrát tam. Autoflower je poměrně háklivý na plíseň a v říjnu bys asi měl problémy venku.
Aha. Tak )dakujem za ardu. Nechám to na budúci rok. A za rok by mi stihli aj 2 vyrasť do plnej velkosti? Že by som ich nedal súčasne rásť ale jednu po druhej?
Ono se jedná spíš o to že af potřebuje kopec světla a slunce, za měsíc kdy bude kytička přecházet do květu (pokud zasadis v nejbližších dnech) tak už to z počasím nebude tak dobré a v říjnu už vůbec ne.
Mám nějaké af na místě kde není tak slunečno a teplo jako na druhém a totálně se to nedá srovnat,na slunečném fleku voňavé ulepené pálky tlusté jako plechovka od Pepsi a oproti tomu na druhém místě to nestojí ani za řeč.
zdravím lidi chci se zeptat jestli má ještě cenu kupovat autoflowery mam na poště 3x magnum, 3x deimos a 14x automazar, vše by bylo ve skleníku ale bojím se že by nestihli dozrát, poprosil bych o pomoc a popřípadě jakou hlínu ze začatku koupit aby to mělo co nejlepší start, děkuji
uplně vpoho to stihneš já budu sadit druhé kolo ještě později tak začátkem srpna a 2,5měsíce ti stačí,i ty mazary by si měl stihnout.Mě zrovna dozrávaj,tak jen čekám až budou hotové a šup tam druhou várku.
AutoMazary mi už dva roky po sobě komplet zplesnivěly, jakmile do toho na přelomu srpen/září napršelo... :-(
To fialový pheno ještě jakžtakž, ale to zelený: hrůza.
Ale ve skleníku by to mělo být OK.
Chce to hodně do hloubky nakypřit - to kytce ulehčí růst ;-)