marw
Stálý Člen
|
Zdar ve spolek,tak jsem před dvouma týdny vesele oslavil 27 narozeniny a samozdřejmě sem nezáhálel a udělal sem si dopředu maslíčko a zněj potom asi čtvrt kila čokoládek,pěkně s oříškama a kokosem,vše sem pěkně nakrájel hodil do krabičky a položil mezy všechy ty dobroty co se na kalbě našly asi po pul noci byla už krabička prázdná a já se nestačil divit co se s některýma konzumentama začalo dít,na některých šlo vidět že jim to opravdu sedlo a měli supr naladu a však našel se jeden jedinec který toho snědl asi trochu víc a ten se nečekaně vytratil asi po jedné hodině, byl to už starší kousek takže sem myslel že to v cajku zvladné.Kalba pokračovala až do nedělé a již zminovaný se ukázal v sobotu po obědě s tím,že měl brutalní mary a musel prchnout ,doma se pěkně pozvracel a rano se probudil s brutalní žravkou a však co mě na tom nejvíce překvapilo,tak ten dotyčný asi po třech hodinách následujícího dne,tedy v sobotu přišel za mnou jestli ještě némám nějaké čokoládky, že by si ještě dal,čemuž sem se fakt musel zasmát a bohužel ,možná bohudík jsem ho nepotěšil ,že už prostě nic nemám. Na závěr bych chtěl jen dodat,že tak dlouho se chodí do mlýna pro vodu až se vědro přeleje,takže opatrně.
|