Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Panove, pokud budete mit dobrou genetiku, vetsinu dne slunce a dobrou zem a budete to hnojit a starat se o ne, jak kdybyste je meli doma, tak neni problem mit na jedne kytce i 1,5 kg. Ale chce to doma predpestovat a nejlepe uz na konci dubna sazet. O kazdy tyden pozdeji co zasadite, o to mensi kyticka bude a s ni i uroda.
Ahojte zaleží na všech faktorech, ale myslel sem že to je tema, ve kterým napišete co se povedlo vám ne nejakou teorii. letos největší kytky co sem měl tak ak- 48 a durban poison taik mate foto, kolik bylo g vam reknu az to doschne sklizeo pred týdnem
Já jsem měl z jedné kytky 980g ( naprosto suché a přesně vážené )
Dostal sem sáčet lamp kde byly semínka prý že to byl chronic ( divný tolik semínek na lampě, bůhví co to bylo zač, ale zmaštovaloto dobře )
Hnojil jsem slepičákama + plagron bloom.
-na fotce není zralá kytka jela jestě tak 20dní
zdarte, 2008 mi vyrostlo na 1 kytce Jamaican pearl 350g brutaniho materialu ze to lidi v ucinku nerozeznali od lamp, byla to jen asi 2m kytka(sem zastancem nazoru ze cim vetsi kytka tim hur-efekt, chut...), jooo to byly casy
jo tak z toho nonamu co mam v sekci MEGAoutdoor tak z toho bylo fakt kolem 1000 fakt pohoda u tech slepic
a pak northern lights ve sklenicku 350 nic nezastipovano hnojeno jen slepicakama a hnojem
ja som isiel white rusian z klonov mal som 15 rastlin v priemere 2m viska 2m sirka vsetky som mal po kope okrem jednej a tu som aj prevazil mala 280g.par rastlin mi dala dole pliesen inak spoko uroda super hulenie.hnojil som GHE co mi ostalo z indoru