Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
--->foceno 7.srpna.
--->mam snímky celkoveho pohledu pri ruznych intenzitach blesku, bohuzel ani jeden neni dle me predstavy
--->neni mi nezname, ze se kytky nejlepe foti v ´´noci´´ ale tezko se sedí u skríne a ceka se az se vypne
--->tak sem dam alespon jeden pro nazornost..
hlásím ze jsem zkosil ze skrine 3 nonamy ktere byly z male casti hermafroditi. prvne jsem se vydesil ale nakonec jsem rad ze jsem si jich vubec vsiml holt mne vubec nenapadlo, ze by se to mohlo stat, kdyz uz jsem se samcu zbavil
--->zbavil jsem se par nonamů z rohu skrine,meli naznaky hermafroditů, tak sli ven a jednoho mam v pokji na okne jen tak for fun ze ho necham dojet(jsou na nem preci jen pekne sisky :-)
--->fotka je ale jeste pred výškubem
--->ted je tam alespon pekne misto, ktere pristi sezonu nenecham nevyuzite :-)
---> na dalsi kolo je pripraven Drip ktery do tydne dodelam i v rizkovne kterou sem taky nafotim dal jsem si celkem zalezet, tak jsem zvedav, zda se bude libit ;-)
zitra hodim update, zbytku nyni jiz pokosenych kyticek, vse se susi, neco jsem ostrihal na palicky, nektere jsem nechal na stonku, neco s koreny... proste pokus omyl
smoke report:
tak ze 7mi řezů K2 pri níži 25cm jsem na kytce udelal 10-15g suchych cistych palic. tedy zhruba 90-100 gramů.
chut nebyla vyrazne skunkova, ovsem flushing se zrejme povedl, takze koureni bylo radost :-) na chut si moc nevzpominam ale byla celkem charakteristicka, sisky moc samy o sobe nevonely ale pri kontaktu a prsty se uvolnoval velky zapach
Vsichni co ochutnali chvalili
na prvni fotce je jedna z vrcholovek a druha fotka zachycuje neco malo ze susiny ;-)