Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes přišel Algamic od Biobizzu. Smrádek pěknej, to se musí nechat Provedl jsem postřik a udělal nějaký foto. Ony ty kytky vypadaly zdravě zeleně i před postříkem (takže je težký srovnávat účinnost). Každopádně jsem postřikal zbytek balkónu (pelargonie atd.) a tam už možná něco vypozoruji
zdar pane máš to fakt luxusní
s tím lámáním do toho, co my jsme se nalámali hlavně v boxech
a Safari vypadá u tebe hodně spokojeně
vždycky jsem to zatmívání chtěl vyzkoušet, ale z časových důvodů nemožné
hlavně ať to výjde... čest
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Czusss Kapitan n.!
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
No jsem docela dost zvědav jak pak ti holky budou pěkně zkvétat ….
Jak jsi tady psal, že zatmíváváš způsobem že přenášíš kyti každodenně
do špajzu , to tě nanapadadla jiná technika ???
Původní příspěvek od juli Czusss Kapitan n.!
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
No jsem docela dost zvědav jak pak ti holky budou pěkně zkvétat ….
Jak jsi tady psal, že zatmíváváš způsobem že přenášíš kyti každodenně
do špajzu , to tě nanapadadla jiná technika ???
Zatím pěkný +
*** juli ***
Cus Juli, jina technika me napadla(zakryvat primo na balkone folii), ale tak ten spajz mam udelanej svetlunepropustny takze v pohode, i casove to zvladam. Na sklizen se tesim jako ze dost Tak at to roste a kvete
Keep It Real
Naposledy upravil Kapitan nEmo 05-07-2009 v 10:39 AM