Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
u jedný mě hnijou děložní listy, ale to asi neni nic čim bych se měl trápit co... btw vlhkost a teplotu neměřim, nicméně teplota vod voka dobrá, určitě ne přes 30, vlhkost bude určitě nízká, mám tam akorát hadr ve flašce s vodou... a zalejvám vždycky až substrát "vyschne", dejme tomu jednou za dva dny, dneska sem si domluvil nějakou tu hnojku do budoucna od kámoše, takže cajk =)
kropim je venku, mimo box, vevnitř se bojim aby mě to neskratovalo, přecijen jak sem zapojil ty žárofky... no žádnej elektrikář nejsem, drát sem, drát tam... XD
čest, čest, tak kytí si spokojeně rostou, až teda na jednu, která mi teď dělá starosti od prostředka každý čepele několika listů jakoby "sesychá" a kroutí se, nemám ponětí co to může bejt, díval jsem se do sekce nemoci rostlin, projel sem hlavni trydy s listama a podobnej problem nenašel... prosím poraďtě někdo...