Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele nechtěj po mne abych fotil kytky ze skleníku co jsou zaštípaný později. Jsou teďka takové nemastné neslané. Když je štípu později tak se to neprojevuje tak jak bych si představoval.
A hlavně já u těch dříve zaštíplejch budu mít výhodu v tom, že budu mít váhu palic rozloženou lépe než ty.
To jak se zaseknou je jen o podmínkách, které jim dáš. Navíc podle mne to není o tom jak je kytka velká, ale o tom kolik se toho na ni vejde. Když já pomrvím ten terminál hnedka nad prvním patrem tak už od toho ptra budu mít dva terminály což se vyplatí. Oproti tomu ty budeš mít možná rychlejší růst, ale terminály dva budeš mít až od 3-6 patra. A co bude s těma větvema pod nima??? Bude z nich něco pořádnýho nebo jim budou ty dva terminály stínit?? To si asi musí pořešit každej sám....
tak ty spodní větve dorostou taky určitý výšky, některý i přerostou a budou na nich palice neasi : )) stnínit? ani ne naopak...když to trochu pořešíš...bude z nich taky něco pořádnýho proč by ne
zdar chlape
po přečtení tvého threadu jsi mi nasadil brouka do hlavy...
používáš různé dobré vychytavky a celkem dobře experimentuješ...
tohle si pohlídám...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Byl jsem mimo dosah konopného odéru mojich děvčat, ale už je zase dobře teda alespoň prozatím....
Na WR jsou nějaký svilušky nebo nějaká mrdka zjeblá(omnite 30W už čeká)
Na AFGH jsou tak nějaký sračky, ale jen poskromu(co taky po outu víc chtít )
Na B52 se nalomila jedna ze spodních větví - sice je docela vyvinutá a dala by nějakou tu palici jenže je na úrovni okraje té konstrukce takže ji asi urvu a vyšlu do mlíka.
WR
B52
AFGH
Foto je tentokrát maskované
Jinak zbyla mi tady nějaká ta sadba, protože na lidské plemeno není spolehnutí. Potom co jsem se vrátil jsem je našel dost žlutý. Sice jsou to docela hezký geny, ale taky je vyšlu do mlíka.
Zase jsem byl pryč
Omnite nějak nezamakal(určitě je to taky tím, že jsem to neaplikoval znovu po třech dnech, ale jak taky když nebyla možnost). Napadení je čím dál tím větší. Musím znovu a znovu stříkat
Jinak jsem si vařil mlíčko. Poprvé jsem si dal 1dc. Docela koma.
Podruhé jsem si dal dva loky a bylo to v pohodě . Dělal jsem to ze smetany, půlky másla a 3,5L mléka(2plnotučné zbytek polotučné). Materiálu byla použita spousta jak listy tak stonáže a k tomu mutant z minula.
Hodně lidí potom mělo zvukové halucinace včetně mne.
Řekl jsem si, že kytky přece nenechám chcípnout. A proto jsem dneska vyrazil za odborníkem a kamarádem v jedné osobě.
Jeho diagnóza byla houbová choroba. Podle něj je ideálním řešením fungicid PREVICUR 607 SL.
Vzal jsem si tedy raději velké balení a věřil při placení jeho zkušenostem. Uvidíme jak to dopadne.
Ale na kytky jsem myslel ještě víc
Pořídil jsem jim fajnovou podpultovku
Tváří se jako ještě větší bio než obvykle
Tak jsem je tím dnes hezky pohnojil a to tak, že docela podle návodu
WR dostalo pěkně postřik jak z horní tak spodní strany listů.
Protože mám letos na pohromy a nemoci štěstí tak jsem měl už dokonce čest....co to kecám čest povinnost to byla oponovat mračnu žravých housenek. Fotky jsou toho důkazem....
Jinak WRko těžce bojuje s tou plísní. Na ostatních modelech ji nacházím jen tak po tečkách, které okamžitě likviduji.
Dneska jsem aplikoval opět previcur a to i do zálivky.
Dokonce to zavání nějakýma sviluškama. A nějaký malý žrout co si rád kousne na kytkách taky žije, ale našel jsem jen jednoho a toho jsem hnedle zabil.
Dneska zálivka netopířím growem.
Příště už si dámě pořádnou chemku
Po XXX zálivkách, otrhaní spousty napadených listů a spousty různých chemek se vracím s fotkama
Takžéééé
Nalil jsem do toho všechen bloosom builder co jsem měl.
Hnojil jsem to guanem bloom (36 ml/L --- jo je to fakt děsně moc přehnaná koncentrace )
Stříkal previcurem a nakonec kuprikolem.
Dnes mohu prohlásit, že mám nákazu pod kontrolou, ale chce to každodenní dohled. Každý den ale utrhnu čím dál tím méně listů, které když jeví byť mininimální známky napadení musí pryč.
Ale tak stopy nechala nákaza hlavně na WR. Ten je jak je vidět na fotkách opravdu řádně ostříhán . Moc mne to jako pěstitele mrzí, ale nebylo zbytí
Jinak sativa se ukazuje v plné parádě, ale indica nezaostává
Dneska jsem konečně nafotil a dokonce dal do pc nějaké ty fotečky.
Děsně jsem jim nakládal tím guanem až se jim to lehce projevilo na špičkách listů. Takže POZOR milý pěstitelé a milé pěstitelky i gunem(roztokem) se dá přehnojit !
Jinak plíseň docela pomizela. Svilušky jsem vybil. Listy otrhal. A ted už jen čumím jak to kvete.
Něco více a něco zase méně.
Třeba takový rusák květ dohání. A jde mu to docela parádně
B52ka mojí květové brigádě naprosto dominuje a je v květu nejdále.
Afghanica se nám nějak stydí a kvete jen velmi zvolna. Jsme s tebou afghanico, ty to dokážeš!!
BzZzum BzZzum Trafo
P.S. Sušenka je ten (ThaihazexskunkN1)XskunkN1 ))
papajo jestli to čteš tak pošta
Jak říká předmět mám tady pro Vás nějaký ten shit no posuďte podle fotek....
Dostali jsem dvakrát Bcuzz tabletku, potaš a dneska GreenS. (to protože všechno rád osobně vyzkouším ). A tudle došlo i na enzymy
WR a B52 květ bez problému (u B52 jsem odstranil větvičku, protože byla mezi megatopama a začala ji maličko hnít špička). AFGH kvete pomalu. Asi moje poslední indica
Jináč WRko jsem po pár dnech našel skoro vyvrácené. Když jsem se ho snažil dostat do požadované polohy tak se mi povedlo nalomit jednu větěv (boční). Ale není to skoro poznat , protože jsem to hezky přivázal(očko okolo stonku a větvičky) a zadělal včelařským voskem.
Celo kytku jsem pak vyrovnal. Zítra už bude snad rovně.
B52 už to taky nemůže unést. Pár dní zpět jsem musel okolo ní nainstalovat ocelové tyče a začít dělat na konstrukci. Zatím se jen opírá, ale zítra dojde i na drát a další pomůcky.