Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak letošní sezona mi vážně nepřeje-už mi zůstal jenom Skunk no.1. Sage byla buď precizně odcizena nebo dokonale zkonzumována...Anebo sem mizerný pěstitelPravda je, že letos na pěstování nemám moc času a kytkám nemůžu dát takovou péči, jakou by si zasloužily Ještě pouvažuju, jestli si sehnat nějaký další řízek, nebo spoléhat na to, že mi ze Skunku no.1 nevyroste samec...
Skunk no.1 se od poslední návštěvy pěkně rozvětvil, ale potřeboval by (pořád) přibrat ve stonku. Dneska byl hnojený kopřivovým roztokem.
Skunk no.1 roste, ale s tímhle tempem budu mít na podzim tak maximálně 5 palic Stonek nechce a nechce zesílit..Dnes byla kytička zaštípnuta, pohnojena BioBizzem a byly naordinovány ohýbací kolínka.Uvidíme do další návštěvy, jestli se něco změní...
Bezradnost situace mi nedala a rozhodl sem se pro přesazení Skunku do lepší půdy o pár centimetrů vedle.Jestli to byl správný krok se uvidí až časem..Budu ale rád, když na to kdytka zareaguje-ať už dobře, nebo špatně..