Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tiez mam lowryder..problem je v tom ze uz ich mam treti mesiac a vobec nezacali kvitnut. Napisal som tomu vyrobcovi a bolo mi povedane aby som ich prepol na 12/12 ze sa to moze niekedy stat ze sa same neprepnu. Otazka ale je...: je mozne ze nevykvitnu vobec??
kupil som ich od joint seeds. 5 feminised, stali ma 50 EUR!
1. foto - NL5 haze x hashplant x love potion
nádherná vůně taková hrozně svěží, ale přitom hodně silná
2. foto - NL5 haze x silver haze
má takový retardní listy, ale palička pěkná
3. foto - NL5 haze x belladonna x jack herer
voní skoro stejně jako belladonna co jsem jel na balkóně minulou sezónu a podle toho jak se te´d rozjíždí se ještě máme na co těšit
4. foto - amsterdam flame
má tak o 1/3 delší vlásky než ostatní kytky, pěkně voní tak jakoby težce citrusově se špetkou skunku
5. foto - afgani
tahle kytka má zvláštní, jakoby nevýraznou, ale těžkou hašišovou vůni
je hodně listnatá
tiez mam lowryder..problem je v tom ze uz ich mam treti mesiac a vobec nezacali kvitnut. Napisal som tomu vyrobcovi a bolo mi povedane aby som ich prepol na 12/12 ze sa to moze niekedy stat ze sa same neprepnu. Otazka ale je...: je mozne ze nevykvitnu vobec??
kupil som ich od joint seeds. 5 feminised, stali ma 50 EUR!
tohle je divný... to se sama nepřepla ani jedna?
no když to přepneš tak vykvetou určitě
Zdravím ,mooc pěknej grow zájímalo by mě jak hodně ti prosvítá ten box?mám teď takovej (1*1*160)(400w) taky postavenej taky černo-bílá folie a docela mi to prosvítá nebudou s tím nějaký problemy?dik za odpoved dyztak smáznu
Původní příspěvek od Switch007 Zdravím ,mooc pěknej grow zájímalo by mě jak hodně ti prosvítá ten box?mám teď takovej (1*1*160)(400w) taky postavenej taky černo-bílá folie a docela mi to prosvítá nebudou s tím nějaký problemy?dik za odpoved dyztak smáznu
no jako prosvítá mi to taky, hlavně horem kde to neni uzavřený, ale to je mi fuk, protože mám box v malý nepoužívaný místnosti na půdě kde je pořád tma takže v noci mi tam nemá co prosvítat
třásněnky se rozjely opět šíleně a postřik 14 dnů před plánovanou kosou nepřipadá v úvahu...
na několika paličkách jsem objevil plíseň ( silně nedostatečná ventilace)
na většině kytek vadlou a posléze chcípou listy
ostatní listy co nevadlou schnou
dnes jsem musel pokosit NL5 haze x BL x JH měla tak hustý pálky, že chytla plíseň a ještě k tomu jí uschly všechny listy.... asi byla citlivější na hnojení než ostatní nebo nevim no
genetika (velký spokojenost se všema druhama co mám toto kolo)je zachována, změny v boxu naplánovány a další plánovaný grow v září už snad dopadne podle mých představ
fotky dodám až později... tu tragédii se mi ani nechce fotit výnos bude tak 100g se až stydim
Naposledy upravil Rákosníček 16-06-2009 v 22:51 PM
Co proplachy dělal si??Já u prvních pokusů vůbec a ke konci květu sem měl to samí.Usichání listů uvadání-kytka se zasolí a pak neřímá živiny to ji zabíjí.A třásněnky s těma jsme zatím potíže nikdy neměl UF