Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Buď v klidu, horší by bylo, kdyby ti je ukradli den před sklizní, to se taky stává. Když to nebyly origo semena za 50 E, nevidím v tom zase takovou tragédii. Najdi novej flek, zasaď jiná semena a třeba to vyjde tam, času je ještě dost. Když pěstuješ outdoor, s tímhle prostě musíš počítat. Špatný počasí, zvěř, slimáci, čórky... Život je boj, tak bojuj!
to mi pak budeme muset s řízečkama někdo poradit :-) ale nařízkuju něco resp alespoň se pokusím.balkon se jinak drží dobře. stonky skoro ze železa jak fouká vítr fotky upnu nekdy jindy at se mate na co tesit
Tak posílám opět nový foto. Kytičkám se daří v pohodě,ale mám s jednou problém. Jak je vidět na druhé fotce, má uprostřed některých lístků skvrny jakoby rezla.Nevíte čím to může být? mám je otrhat nebo nechat? budu rád za rady.
střihni to až tam bude min. 3 odrostlé patro což už na některých máš ne, jinak vypadají v klidu, no a ten flekatý list může bejt buď malý proplém s ph nebo nedostatek nějakých živin, ale přikláněl bych se spíš k té první variantě, každopádně ho tam zatím nechej, kytka se ho když tak zbaví sama...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
dve kyti uz jsem strihnul,pozdeji pridam foto. Jinak hnojivo mam kristalon jahoda a ještě můžu mít kopřivy a slepičince ale bojim se aby mi to nesmrdělo z balkonu do pokoje. Pohnojim co nejdřív. musim jeste nekde sehnat ph papírek
tak posílám další upload.Kytky jsou v poho,dvě jsem zastřihnul tak se muzete podivat jestli je to spravne. na par kytkach mam ale nejakou chorobu ci co. na fotce je to dobre videt. nevite c oby to mohlo být? lítaj mi na to nějaký mušky tak jestli to nevykusujou nebo co ja vim.diky za rady a podporu :-D
No podle toho listu s těma tečkama by to mohlo vypadat na svilušky, ale posoudit to takhle 100% nedokážu... klidně by to mohly být i třásněnky, takže to pořádně osonduj a hoď oko tady: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
ad to zastřinutí.zastřihnul jsi to
klasickou metodou,takže ti z toho vyjedou dvě větve.škoda.
Koukni tady na G jak se štípe metodou FIM.je to mockrát lepší.
odzkoušeno.neměl jsi to šmikat celý,ale asi tak 20% tam nechat..ale což..užje pozdě.tak pro řpíště
No hlavně často rosit, svilušky nesnáší vlhkost, buď rád, žes je objevil v ranném stádiu, několikrát se mi stalo, že mi zbaštily celou úrodu...
Opet zdravím všechny po týdnu.Kytičky to ted mají hodně těžký.Pustily se do nich bekyně otrhal sem všechny listy s jenom náznakem bekyň.Lístky tu sou na fotkách - na 99% bekyně. Jestli víte někdo o nějakym dobrym přípravku na ně,sem s nim budu jedině rád (překvapivě :-D ) Jinak se chystám brzy přesadit. U jedné kytičky už jsou známky nějakého pohlaví, myslím si že samec ( nejsem si stoprocentně jistý). Je to těžký ale doufám že souboj s nima vyhraju :-)