Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to pavsedl: a takovy ty co musis kazdej den natahnout? Nebo klasicky. Ja sem totiz malem koupil jedny co byly jak minutka na vareni, akoratze se dali natahnout na 24 hodin.
Ne ne ... klasický analogový 24hodinovky, co strčíš do sítě .. a frčej ... nastavitelná citlivost = 15 min. , zatim jsem s nima velice spokojenej ...
utáhnou až 3,5 kW .... :-)
Ventil z pracky je super levnej, chce si to vybirat ale lepsi znacky, Tatramat pri malym tlaku se mi nedoviraly a tekly pomalu, navic se radi ucpawaj... Za tri tejdny mi f tom zrezlo perko a bylo po pr... uplne. Pomerne statecnej byl ventil na benzin (nerezovej) ten chyt kapavku az asi za dva mnesice a definitivne zarez az za pul roku...
Jo a na to cerpadlo taky bacha, musi bejt furt zatopeny a trvalej provoz nesnasi!!! Tatramat chytlo kapelu uz po tejdnu a pak to snim slo fofrem.
Dost velkej rozdil je jestli to chces jen na zalejvani normalka vodou, nebo tam lejes nejaky hydry. Tydle roztoky sezerou fakt fsecko!!! (pomalu ale jiste) Zvlaste bacha na med, mosaz a levnejsi nerezy.