Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Roste to roste předpověď počasí je super, nejmín do do 10.5. má být teplo 15-24°C. V noci 0-7°C, kytky můžou bejt na balkoně i přes noc, ničeho se bát nemusim, nebo nemám pravdu? Ikdyž má být nula stupnů, mrznout snad nebude takže by mělo být všechno ok
Přidávám ještě pár novejch fotek, je to cca hodinu starý
Jo jo, letos sem fakt nák začal dřív, asi je to tím nádherným počasím. Sou to řízky, takže sem už je skoro takhle velký dostal, vyrostli jen trošku, za dva měsíce to už bude jinej mazec
Původní příspěvek od Zn.Stav-Dobry Věř mi, má fosfor, je na květ. Ale klidně ho per i na růst, řekl bych, že tím nic nepo.....
Já sázím roky do kopřiv, které jsou samy o sobě indikátorem půdy s vysokým obsahem dusíku a na květ používám taky slepičince, mají velký obsah fosforu. ať se daří
Nyc Diesel : myslím že když je budeš dávat přes noc domů ,uvidíš že porostou líp . Nebydlím nikde v horách a pozoruji teď že to tak je . Přes noc je ještě moc zima a kytky to brzdí v růstu . Přežijou i 0°C ,ale nerostou ...
Já sázím roky do kopřiv, které jsou samy o sobě indikátorem půdy s vysokým obsahem dusíku a na květ používám taky slepičince, mají velký obsah fosforu. ať se daří
Tak to jsem rád.Mám to taky mezi kopřivama a ještě se to jima chystám hnojit takže doufám že to ok.
Jinak dneska v noci u nás mrzlo,museli jsme škrábat auto.Naštěstí jsem kyti večer schoval ale ty co jsou venku v mini skleníčku tak těm to jak jsem viděl asi ani moc neublížilo.
Letos to chci dát taky do kopřip, co říkáte na rákos, někde sem čet, že to není nejlepsí, zajímá mě váš názor. Minulej rok sem to tam měl a docela dobrý kytky, škoda jen, že to někdo sklidil za mě
Když už sem píšu, tak přídám pár dnešních fotek počitám, že to ještě tak 14 dní budu mít na balkoně a pak to někam šoupnu
1. foto je Super skunk
poslední Mazar ostatní snad přečtete..
Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk
Naposledy upravil Nyc Diesel 25-04-2009 v 18:15 PM
mám ty kopřivy doslova všude kolem místa. taky nějaký trní a tak ale ne moc vysoký.Akorát :-) beru sebou vždycky psa,doufám že z toho že ho tam cítí maj srnky a podobný zvířátka respekt.
Jinak kyti máš docela velký na to že je konec dubna. ale máš to pěkný jen tak dál ;-)
Zdarec G.
Dneska sem se byl podívat na kytky.. zdá se mi, že ta Himalaja gold záčíná kvíst, co vy na to? A z jednoho Super skunku je docela pěknej hybrid tady je pár fotek
Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk
Naposledy upravil Nyc Diesel 27-04-2009 v 17:38 PM