Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » <<<<###```ooooooooo```###>>>
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
stepik
Stálý Člen

Karma uživatele stepik - 7% PěstitelskáKarma uživatele stepik - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to by mě teda zajímalo, jakej blb ti dal negativní karmu... Já ti teda dávám k+ za ty sqellý obrázky:-)))

Tyvole lidi, přemejšlejte proč komu dát karmu...

štěpík..

štěpík..

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net

Moje pěstírna
První Joint-jakej byl?

Old Post 02-07-2002 v 20:48 PM
stepik je offline   Profil uživatele stepik   Find more posts by stepik   Foto galerie člena stepik   Click here to Send stepik a Private Message   Add stepik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubculka
Nový Člen

Karma uživatele kubculka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

k4u - ty zarivky jsou docela zajimavy, az budu mit misto, schvalne necham jednu kyti pod zarivkama.

Old Post 03-07-2002 v 14:57 PM
kubculka je offline   Profil uživatele kubculka   Find more posts by kubculka   Foto galerie člena kubculka   Click here to Send kubculka a Private Message   Add kubculka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele kubculka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Asi si zazadam vo misto na cekacim listu na novy plice a du jim to tam fsechno vyhulit!!!!!!!

Old Post 03-07-2002 v 17:38 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

tak to ju :frog: :0) Příspěvek č. 20

4 TIME: Tak tohle je jasna pozitivni kritika a je fajn, kdyz nekdo napise proc K - ( i kdyz tu po pravde jsem asi teprve pul roku

No zrovna jsem (kdyz jsem tam tuhle fotku hazel) byl po dlouhem dnu "lehce unaven" a proto se mi ta fotka tak libila, ze jsem se s ni chtel podelit no... jasne, ze jsem to mohl hodit do jinych threadu... ale v poho

a neboj, K - te neceka, nemam duvod Ti to davat (jsou lidi a lidi - a proc bych to delal? "sun".

Fajn den vsem

PS: a napodruhe 4 TIME, že lidi napostujou tolik kvůli jedné "neznámé" fotce? No, když to hodím do zvlášť příspěvku, tak to spíš zapadne... nikdo se k tomu moc nerozepíše .. nemyslíš? takhle lidi víc obdivujou a dělí se se svymi pocity k (jak si myslím) hodně pěknému obrázku

###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###

Old Post 05-07-2002 v 00:36 AM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seedsmacek
Nový Člen

Karma uživatele seedsmacek - 80% Pěstitelská

Palec nahoru k+ Příspěvek č. 21

mega mega mega mega fotooooooo........

Ganja je koření života

Old Post 09-07-2002 v 13:45 PM
seedsmacek je offline   Profil uživatele seedsmacek   Find more posts by seedsmacek   Foto galerie člena seedsmacek   Click here to Send seedsmacek a Private Message   Add seedsmacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Xismo
Nový Člen

Karma uživatele Xismo - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Hehe no mne uz asi za 5 dni dojdu 4 ziarivky Osram Fluora a idem to dat do skrine spolu s jednym 70W sodikom pre rast. Potom to vymenim za jednu 400W
Dufam ze to krasne vyjde.
Inak ta fotka je v poho K+
Neviem preco by sa tu nemohlo vyskytnut raz za cas nejaka fotka s overgrowu ved grower.cz a overgrow su o tom istom a kto ma tolko casu aby stihal pozerat vsetky novinky aj na jednom aj na druhom?
Inak tie ziarivky to budu UV-A alebo UV-B na tom obrazku v greenhousoch to pouzivaju (spolu s 1000W )

Old Post 12-08-2002 v 15:29 PM
Xismo je offline   Profil uživatele Xismo   Find more posts by Xismo   Foto galerie člena Xismo   Click here to Send Xismo a Private Message   Add Xismo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

hehe Příspěvek č. 23

mam zajem vo tu brigadu... klidne pudu jako dobrovolnik

roll,roll,roll a joint...

Old Post 12-08-2002 v 19:10 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás