Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Venku je moc teplo na to, aby uncifus snížil teplotu v pěstírně.
Ptal se na Groweru čím to může být.
Bylo hodně názoru : - chybí nějaký prvek
- přehnojeno
- přelito
Přehnojení to možná mohlo být, tak Uncifus asi 8 dní nehnojil.Vitamíny - je to taky možné, ale v hnojivu, které používám je vitaminu dost.
Dvě rostliny mají jiné příznaky než ostatní.
Na listech se jim tvoří žluté a později hnědé tečky, které napadaj celej list od středu ke konečkům.Vysledek hnědý list.
To vypadá na nějakou nemoc. Já nevím s čeho to muže být.
Jestli někdo zvás měl něco podobného, poradte jak jste proti tomu zasákli a kvůli čemu to vzniklo. Dík
Bylo to žluté a tak jsem pořídil větší květníky z nadějí, že kořeny se nestačí v tom teple tak přehřát a vysušit.
Přesadil jsem je do květníku o průměru 33 cm.Kořeny byly prorostlé celým květníkem a u stěn byly dosti suché což možna zapříčinilo žloutnutí.
Vím, že bych to svouk i se starými květníky o průměru 22 cm , ale potřeboval jsem oživit kořenový system.
Foto řízek ( Skunk 11 ) Tomu vysoká teplota nevadí a je pěkně zelený.