Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele ja bych je soupl na nejakou dobu domu pod lampu a nastavil bych jim vetsi denni svetlo nez venku a nechal bych je tam dokud by zase nerostli....urcite by si tim dosahl zase vegetacni faze
Ahoj, pár fotek z minulého týdne co jsem byl doma, květiny furt kvetou víc a víc asi je za chvili šoupnu do skříne jak říká palma ale už je rovnou nechám 12/12 at si dál kvetou. Purpurea dostává Ah enzymes, start up, bloom, Honeybee a Hashberry jen eznymes a start up. Plus sem tam postřik phytamin,cropmax. Growu zdar
Honey Bee, fakticky silná vůně, hodně zajímavá kytka. Už se těším na kouř škoda jen že začala kvést tak brzy a nestihla dorůst do rozměrů kterých jsem si představoval inu co už .
Hashberry, supr kuřivo dostal jsem vzorek od kamaráda. Lekhé pokouřeníčko, jemný kouř, neškrábe, po vydechnutí kouře zustává v ústech přijemná sladkokyselá chuť. Zkouření je klidné, supr na relax ale přitom žadný gaučovník ale takové relax-hi fakt přijemné kouření .
Edit. Lehké kouřeníčko ze skla se dá, včera sem si ubalil 1/2 jointu a centimetr před koncem uz jsem nemohl joint dokouřit zdálo se mi to nekonečné a byl sem nahulený jak ještěr. Tkže je to síla dámy a pánové.
No na sadenie je uz trocha neskoro ale aj ked zasadis este teraz mohol by si teoreticky nieco skosit ale nevedno ci to stihne dozriet...
inac keby si si precital zopar threadov nasiel by si to takze PEaCe aNd LoWe potom zmažem
ten nákvět to je průser, stres na tom určitě má svoji vinu.Zkusil bych to nakopnout dusíkem(třeba takovej wuxal super ) a hodně světla.
Na tu Honeybee jsem zvědavej .
Původní příspěvek od wa5il No na sadenie je uz trocha neskoro ale aj ked zasadis este teraz mohol by si teoreticky nieco skosit ale nevedno ci to stihne dozriet...
inac keby si si precital zopar threadov nasiel by si to takze PEaCe aNd LoWe potom zmažem
Kdyby sázel do skleníku tak mu to eště doroste do obrovskejch rozměrů a nechápu proč by neměla dozrát? Vždyť to je závislý na periodě,která nastane na podzim a ne kdy sázíš a eště zasíráte někomu thread....
potom smáznu....
Užívej života, brouzdej se rosou, dřív než Tě najde zubatá s kosou!
ten nákvět to je průser, stres na tom určitě má svoji vinu.Zkusil bych to nakopnout dusíkem(třeba takovej wuxal super ) a hodně světla.
Na tu Honeybee jsem zvědavej .
Ahoj morgan, tak je mi to asi už jasné, při přebrání řezů jsem snimi cestoval autobusem cca 2_3h tkže byly ve tmě. Toto bude asi důvod že kvetou. Hodím je pod lampu a bude to vyřešené. Jinak je furt krmím start up od plagronu snažím se dávat jen 1-2ml / l jak uvádí vyrobce, hashberry by snesla i více ale honey bee jsem cetl že je krízenec flo s biker bob a flo je z rodiny berry, a je hodně citlivá na hnojky tkže jí budu krmit méně.
Díky za postřehy .
Plánuju nasadit ještě jeden řez, nejspíš moutain jam popř co seženu a ten pojedu na výnos.
Ahoj morgan, tak je mi to asi už jasné, při přebrání řezů jsem snimi cestoval autobusem cca 2_3h tkže byly ve tmě. Toto bude asi důvod že kvetou.
Toz to je cypovina jak Brno. To spis bude tim, ze jsou zvykly na pevnou periodu 18/6 ne li vic a venku zrejme jeste nebyl tak dlouhy den kdyz jsi je dovezl a zasadil..
Toz to je cypovina jak Brno. To spis bude tim, ze jsou zvykly na pevnou periodu 18/6 ne li vic a venku zrejme jeste nebyl tak dlouhy den kdyz jsi je dovezl a zasadil..
Zdrávím všecky growery , přikládám pár fotek. Honeybee se hrozně vleče a roste pomalu výživu má 1ml/l start up, enzymes Ah 1ml/l sem tam čistou vodu, postřik phytamin a cropmax. Vypadá zdravě, a zase začala rašit nové výhonky.
HoneyBee;
Nazdarek všichni pěstitilé, pomalu začínám litovat, že jsem dal nejmenšímu kvítečku nejvíc hlíny a veliký květináč s Honeybee bude ještě sranda , ja si celou dobu říkal "kurde a kde se projevuje převaha sativy?" no a konečně jsem se dočkal a znaky a kvality sativy se pomalu ale jistě dostavují. Ohýbám jak se dá ale nové stonky rostou rychleji. Je to fakt jak plazivý plevel. Stonky jsou hodne tenké.