Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno ono kdyz je tech kytek míň tak jsou líp prosvětlený, proto opadá ta práce se stříháním listů. Nechápu lidi co nestříhaj ani list, podle mýho rozumný ostříhání kytkách jen a jen prospěje. U indik si to neumím už vůbec bez ostříhávání listů představit.
Výnosově jsem přes g/watt. V rohožích při tvým setupu by to neměl bejt žádnej problem.
ja striham od zacatku podle me je to taky lepsi, jen ted jsem to mel jaksi zarostle...
mno a jeste jsem se chtel zeptt, kdyz proplachujes tak to ma byt voda s normalnim ph nebo ho mam upravit jak na roztok?
Původní příspěvek od Claune Mno ono kdyz je tech kytek míň tak jsou líp prosvětlený, proto opadá ta práce se stříháním listů. Nechápu lidi co nestříhaj ani list, podle mýho rozumný ostříhání kytkách jen a jen prospěje. U indik si to neumím už vůbec bez ostříhávání listů představit.
Výnosově jsem přes g/watt. V rohožích při tvým setupu by to neměl bejt žádnej problem.
Mrkni třeba na pampalinyho,neprostříhaval snad vůbec a vysledky super. Kytka se listů ktery nepotřebuje zbavuje časem sama.Toho si ovšem málokdo všimne,bo to prostříhá ješte předtím než je začne shazovat.Prostřihem se hlavne srazí vlhkost,která je na kvetu dost zasadní a důležitá...
Původní příspěvek od jeryko takze na kvetu ma byt velka vlhkost? no a co prosvetleni? kdyz to neostrihas tak se to moc neprosviti... tak ja ted nevim...
Na kvetu musí bejt vlhkost práve nízká.Prostříhavej to jak chceš,nechtel sem te nejak zmást
jj pekne jsem to prostrihal...
jinak jsem se chtel zeptat, mam docela silne cerpadlo, a kdyz nastavim na hodinach nejkratsi cas(mam manualni)tznm. jednu tu bilou kostecku zamacknu, nastavim to tak aby to zavlazovalo 4 krat dene, tak mi protece 30 litru roztoku za 24 hod. nemel bych to treba dat jen na 2 zavlahy dene? nebo je jeste 30 litru malo? Na 20 kytek...
Původní příspěvek od jeryko jj pekne jsem to prostrihal...
jinak jsem se chtel zeptat, mam docela silne cerpadlo, a kdyz nastavim na hodinach nejkratsi cas(mam manualni)tznm. jednu tu bilou kostecku zamacknu, nastavim to tak aby to zavlazovalo 4 krat dene, tak mi protece 30 litru roztoku za 24 hod. nemel bych to treba dat jen na 2 zavlahy dene? nebo je jeste 30 litru malo? Na 20 kytek...
Je blbost používat manuální časovací hodiny na časování zálivky. Jeslti se nepletu tak minimální čas je na manuálních hodinách 15 minut. Proto se nemůžeš divit, že ti proteče tolik.
Standartní nastavení zálivky je na jednu minutu - dvě minuty. S tím že se poladí závlaha na 1dc minutu. Já jedu od tří do osmy minut za den. Podle toho jak kytku žerou, s tim že zalívám pouze za světla. V noci je nekrmím. Než se zapne lampa dam ji dvě minuty a předtím než zhasne taky dvě. Jinak v průběhu svícení rozrpostřít taky pár minut. Jak jsem psal zaleží jak žerou.
Jinak další varianta jak snížit průtok je používat skrtící ventil. Bez něho si to nějak nedokáž představit to samý platí i o digitálních hodinách za dvě kila.
citace:
Původní příspěvek od jeryko ja striham od zacatku podle me je to taky lepsi, jen ted jsem to mel jaksi zarostle...
mno a jeste jsem se chtel zeptt, kdyz proplachujes tak to ma byt voda s normalnim ph nebo ho mam upravit jak na roztok?
Proplachovat se doporučuje tak jednou za deset dní. Ph kolem 5,5. Lejt do tý doby než z odpadu truhlíků nepoteče EC vstupní vody, kterou proplachuješ. Ideálně přidat enzym, který kytky pěkně vyčistí a vyhladový. Pokud nemáš enzym, tak aleposn peroxid vodíku (kysličník - ml/l), který kytky vydesinfikuje.