Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím máš to pěkný brachu K tomu tvoření trojlístků,někde sem četl že kytka v horších podmínkách může začít tvořit z 5lístků jen třílístky.Může to souviset s tím,jak si psal že bylo hnusně atd.
Nechť se daří
1) Sensi Skunk x Thai*Haze*Skunk1
-zda se ze zacina zase rust,trojlistky uz se netvori...:-)
-cca 1m vysoka rostlinka, nadherne vetvena., jednou zastrihnuta..
nedavno jsem se dovedel od Papaje ze to je Ruderalis phenotyp, ktery kvete od jara do podzimu.Nevim jestli mam pokracovat v zatmivani, ale zda se me, ze to kvet malinko urychluje....
Dalsi vec je ,ze nevim kdy sklidit. Zadny podobny phenotyp jsem na G. jeste nevidel:-) a nevim jak dlouho ma kvest:-D...
Hnojim PK + BioBizz Bloom a pristy tyden bych chtel prejit na Ripen :-P
ssklízet podle pryskyřice přeci sleduj, jak se začne bíle kalit, tak je ten správný čas
k pohodlnému sledování těchto úkazů je pozřeba, tuším, asi 20-30krát zvětšení.. tzn třeba nějakej dětskej mikroskop apod.
Aktualni stav kyticek
-hnojim jednou tydne 10ml/l grow..
-holky krapek povyrostly, ale zadny zazrak, jelikoz jsou vetsinu dne ve stinu..budu muset trochu upravit okoli :-(..jinak kytis maji cca 6-7 hod. primeho slunce, pokud neni pod mrakem...
FOTO:
1)SS x THS1
-roste pomaloucku ,stavbou pripomina matku:-) a myslim, ze jeste dost povyroste na 2m by se mohla dosatat...
2)Belladonna F2 marokanec
-dari se ji vcelku pekne, ale je nejvic ve stinu:-(
3,4)Belladonna F2 dwarf
-pekne se zacala vetvit a cekam co jeste ukaze, momentalne moje favoritka
5)White Russian
-zacinaji se vcelku rozjizdet, mno uvidime co se vnich skryva:-)..
Ahoj, takze dneska nejake fotky e x bg , ktereho priblizne za tyden sklidim.Mozna je to hloupost a mel jsem ho jeste nechat.kazdopadne uz vim co je to za pheno.Je to cannabis ruderalis ,ktere uz od jara nakveta a kvete 5 mesicu. Zatemnuju ho uz cca 60. den + cca 2 mesice rustu.Tyden dostaval RIPEN + to zatmivani no snad uz budezraly,plyskyrice je tak napul mlecna a sem tam je nejaka nazloutla... :-)
Naposledy upravil Dwarf Vingette 30-07-2009 v 19:47 PM