Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chapem ale ako som uz povedal nejde mi o vynos...a co sa tyka sodiku uz som sa po nom pytal vselikde aj po kamosoch ale nikto nic...nevadi je to viac menej taka zabavka bo sa neviem dockat pestovania OUT
cawte takze kyticky su na tom v celku dobre 2 su vonku na balkone a 1 v skrini tie z balkona pojdu co skoro out do volnej prirody najvacsia z nich ma 18 dni foto dam co nevidiet
no ja sa na to rozhodne nevykaslem chcem to dotiahnut az do konca pod tou usporkou no mimochodom mam dalsich 5 zrelych adeptov na OUT + 15 no name seeds a dalsich 10 Hashberry od mandaly takze sa je tento rok na co tesit... len aby to zas nekto ˝nesklidil za mna˝ ale snad nie inac chcem tento rok vyskusat pestovat aj na strome aby som mal aspom radost z par špekov ak mi ostatne pokradnu...ale to bude celkom novy thread v OUTDOOR pestovani