Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
for JULI:: cau julku, chci se te zeptat jestli i tim hnojil v rustu a nebo v kvetu??? protoze kamos uz mi taky jednou neco rikal ze se da z bananu udelat hnojivo, tak sem sei rikal zebych tim hnojil na rust a ze az budu delat KOPŘIVAK tak do nej soupnu par slupek od bananu.
to phbude vysoký pravděpodobně ale třeba ne - to se změří žejo .) s ph se taky musí počítat...i když lidi používávaj teoretický kyselý mix organických věcí a v praxi ty kytky vypadaj úplně nejvíc naštěstí mám možnost to smíchávat se studniční vodou s ph asi 4,5 : )) uvidíme... jinak nevim asi bych dal trocha víc vápna do hlíny na začátku. a ty banány sou prej draslík a hořčík což může být i v růstu i v květu .)
btw - já nevim co sbírám ani pořádně letos prostě jdu ven a sbírám různý listy...o to to může být zajímavější právě budeš mít pohromadě víc věcí než samotný zastoupení prvků jakoby...a jestli to bude mít nějaký negativní věci - třeba je to taky v malý míře potřeba
lehke OT: Znate tu pohadku o pejskovi a kocicce jak delali dort jenom ze samych dobrych veci ktery jim chutnaly??? Nejak mi vase debata evokuje tudle pohadku..
pejsek a kočička smíchávaly pěkný sračky a lidi takový jídla rádi nemaj zato kytky jo. proč nepoužít něco co funguje léta, navíc příroda má hodně efektivně jednoduchý logiky o který asi za mák nevíš nic i přes hromadu karem
mluvim třeba o tom že rostliny které rostou v jednu dobu můžou být z tohodle hlediska užitečné rostlinám které rostou v odbu jinou po nic a tak dále (náhodou?) . další výhoda = plně organický zastoupení všeho možnýho i nemožnýho. další výhoda = absolutně zadarmo ! nevidim jediný minus, jen samé plusy
svoje znalosti o přírodě z tohodle ekologickýho pohledu čerpám od keltů (spíš pozůstatky druidského učení jestli se to tak dá nazvat a tohle je jen ta největší špička ledovce). právě oni měli na našem území největší znalosti přírody a pěstování ale i výborný výsledky...a prostě někdy je víc než užitečný to zkoumat timhle "prastarym jednoduchym a efektivním stylem"
Moudrej clovek si domysli, ze slupky komercnich bananu jsou strikany nejruznejsimi postriky, ktere nez ve vode spolu se slupkami louhovati a pak tim kytky zalivati, je mozna vhodnejsi a jednodussi investovat do lahve bio- hnojiva.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.