Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když se list dotkne skla, tak se při slunečném počasí asi snáz může spálit, nevim já už do skleníku kuli čorkám i snadno se šířícím nemocem, kterým vyhovuje teplo/sucho nesázim, navíc mi přišlo, že to zapaření v období hlavně květu trošku ovlivní výslednou chuť
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
ahoj lidi , chtel bych se zeptat : letos pestuji ve skleniku , ale jiz ted , je tam teplota okolo 50C , pri tom uz skoro rostliny odumiraji , nevite jak to muzu snizit ? :p vetrani mne napadlo
From to Filipzzhk - mam zkusenost se sklenikem pro zeleninu , ale to bude stejny -, zalezi co v tom skleni je vsechno pohromade.Jestli tam pestujes krom kyticek aj tu zeleninu tak to bude problem , protoze rajcata,papriky a jine potrebujou nebo snesou teplotu vetsi,kdyz tam mas jenom kytky,tak se musi vetrat "pruvanem" - otevres dvere a vyklopis strechu.Pokud to konstrukce neumoznuje,resilo se to pri stavbe tak,ze se nektere tabulky skla nechali na konstrukcnim L profilovem zeleze konstrukce jenom polozene a podle potreby se prizvedavali na nejakou podlozku a kdyz se chodilo vecer zalivat tak na noc se to spoustelo na konstrukci.Chce to ale skusmo nastavit a kontrolovat teplotu.Doufam ze si s tim poradis.
Zdarec FILIPZZHK ja som to riesil tak že na noc som skleník zavieral a cez den som ho nechaval otvorený... Bola tam teeplota 35°C a stačilo to.... Cersty vzduch sa tam lahsie dostane. Sem tam ten prefuk vetrom pomože.
kremicite sklo ci jine ktere neni odfiltrovano, nepropusti uv zareni ktere potrebuje rostlina k tvrobe pryskyrice v tomto ohledu je jednoynacne lepsi foliak pevne folie...imho peace