Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím!! a musím chválit tvoje seeds.... mám od tebe MK a jsou to nejkrásnější kytky co mám! ale s tvýma se to nadá srovnt... jak je t o možné?? špatný výběr místa??? zemina?? neber to prosím jako chlubení z mojí strany.. jinak držím palce!
26.7.2009
Tak jsem provedl kontrolu tří políček spojenou s hnojením a zálivkou 5l vody se slepičáky. Poslední políčko je u vody a mám obavu aby nebylo pod vodou.
foto 1) Holands Hope, letos zatím nejlepší kytky, jen uvidím jaké budou paličky, docela políčku stíní stromy.
foto 2) Master Kush, nebo spíše to co zbylo, ale 3 přeživší kytky se mají také k světu, pohnojeno, prosekáno okolí.
foto 3) White Russian 4 samice ve skleníku, tu není co pokazit
Původní příspěvek od vinczenzo zdravím!! a musím chválit tvoje seeds.... mám od tebe MK a jsou to nejkrásnější kytky co mám! ale s tvýma se to nadá srovnt... jak je t o možné?? špatný výběr místa??? zemina?? neber to prosím jako chlubení z mojí strany.. jinak držím palce!
První políčko to vyzkoušené mi rozjezdil někdo na čtyřkolce a to druhé není odzkoušené, tak to nebude takový zázrak, ale přes metr a pul už kytí taky má, tak jsem spokojen. Nemužu si dovolit nechat kytky moc vyrůst bo by byly vidět.
cus Squirrel.. taky chvalim model MK.. sice diky mé neopatrnosti při kličeni a nepřizni počasi ze začatku pěstovani mi zbyla pouze jedna kytka, ale je to važně pěkna rostlina. Je v kyblu a ma cca80cm a zhruba před 10 dny začala kvest..takže dik a přeju hodně štěstí
1.9.2009
G.W.S. voda podmáčela všechny kytky a ty bohužel uvadly
Holands Hope začíná nasazovat pěkné paličky foto 1) a 2)
White Russian taktéž nasazuje paličky foto 3)
Master Kush přeživší jedna kytka, kterou ještě na kmeni okousala srnka, ale bojuje foto 4)
hele mas to pjekny jak yhuluje ten HH a MK chtel bych od tebe seminka Pm sem uz poslal , tady nekde sem o tobe cetl ze je mas hodne kvalitny tak mne to tak zaujalo jeste sem tady nenasel cim hnojis ? pak smaznu K+
kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává
Původní příspěvek od vyTretHi hele mas to pjekny jak yhuluje ten HH a MK chtel bych od tebe seminka Pm sem uz poslal , tady nekde sem o tobe cetl ze je mas hodne kvalitny tak mne to tak zaujalo jeste sem tady nenasel cim hnojis ? pak smaznu K+
hnojím slepičáky s vodou a trochu vapence. Jak zhuluje asi zaleži na každym jedinci jak mu sedne to či ono, mě sedí to co si vypěstím a kdo ochutnal tak si dycky pochvaloval tež. Neni to žadna podlampová divočina s x%THC ale takovy normalni jemný stav.
5.1.2010
Shrnutí roku 2009:
Loni mi nepřálo počasí a jeho důsledkem jsem přišel o jedno z cenných míst kdy voda vystoupala výš než měla. Na HH jsem použil odzkoušené místo z dob dřívějších, to ovšem trochu obrostlo stromy, takže výnos byl nižší než na slunečném místě. MK na to že zbyla jedinná kytka, spokojenost. Skleník kde byl White Russian mi dal dva druhy konopí a jedna kytka byl navíc herm. ,takže sem je z pěstění vyřadil (byly z výměny za má semena).
Pro letošek je v plánu z vlastních semen MK, GWS, HH
a obědnáno mám Light of Jah, ktrý sem tu v encyklopedii nenašel, ale měla by to byt odrůda podobná jako Jack Herer, tak uvidime jak si povede.
výsev je v plánu 25.3.
5.2.2010
Light of Jah je v nedohlednu asi v holandu ztopili ty barevny papirky, ale z Nirvány už mi došel Master Kush, White Widow a AK-48, takže bude přece jen co sázet a budu moci srovnat MK z Nirvany s mým.