Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koreny mozna hledali vic kysliku, ale urcite by mely jet trysky non stop, jelikoz spinat co 10-15 minut porad dokola je blbost ;-) ..staci ti necela pul hodina a koreny zacinaji osychat, coz je nejvetsi chyba. Na druhy kolo dej trysky nahodu, jak ti psal psilos, je to lepsi a voda ti pak po nich stika uplne od vrchu az dolu. A nediv se, ze to nema rado silikon. Dokud uplne nezaschne, je to cista chemie;-)
já jedu vysokotlaké aero
tzn mlhovací trysky a tlak přes 2 bary
díky mlhovacím tryskám můžu jet nonstop, protože je to ideální poměr rotoku a kyslíku(ten ty kořeny potřebujou, aby mohly vstřebávat roztok)
ty jedeš pseudo aero, takže když to pojede nonstop, tzn že pořád po kořenech poteče voda, tak bych se asi bál, že kořeny nebudou mít dost kyslíku
Diky diky ted vypadaji jeste mnohem lip:-) Uz se delaj krasny paldy. Zkusim hodit nove foto.Badal jsem co to mohlo byt a myslim,ze korenova plisen,proto urcite nedoporucuju teplotu roztoku vyssi jak 22°C.
Zdravím všechny zahradníky, přináším Vám nové foto z mojí malé zahrádky :-) Kytky jedou jak divý, lituju, že jsem to nepřepl dřív. Včera jsem měnil roztok, všude sem nalil :-) Ec zvýšeno na 1,15
Čau hadice je uchycená k drátu, který prochází bednou skrz a trysky jsou zašroubované přímo do hadice. Chce to trochu násilí, ale jde to. Zdá se mi to jako nejjednoduší řešení a nepotřebuješ ty předražený hadice od gardeny
Zdravim mám tu pár novych fotek a jeden dotaz. Poslední dobou mi hrozně klesá Ph. Myslíte že by to mohlo být tím, že vůbec neměním roztok? Občas doliju jen čistou vodu, občas i s hnojkama. Ec mám max 1.8, ale Phcko hrozně klesá. Jednou jsem tam měl dokonce 4,5, tak jsem musel dolejt ranec vody, Ph stouplo na 5,8, ale Ec kleslo na 1,3, což je asi dost málo na tuhle fázi v květu. Dík za rady
zdar
zkus vyměnit roztok za novej a ješte je třebas propláchni enzymy. Já měnim hnojky v amazonu jednou týdně, když sem ho tam nechal dyl tak mi ph stouplo z6 i na 7,5. skoro obden chodim upravovat ph je v aeru dost nestabilní tím jak to cirkuluje. Čím častějš budeš měnit roztok tím to bude lepší.
K tomu ecčku bych jim přes 1,5 nedával, já sem solil 1,8 všechno bylo ok a za týden měli kiti trochec spálený špičky listů. Je doporučeno 1,5 a co sem se díval na G tak 1,5 je max.