Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Mr.Men ... ty hovoris ze som blazen ja si myslim ze len moralny clovek a necakal som ze sa tu nachadzaju aj takyto jedinci!!
Ale co uz,skusenost do buducna...
Gwar
Disaster:-) - myslim ze na groweri najdes aj ferovych ludi...a ja berem growerow ako kludnu a vyrovnanu komunitu, nepredpokladal by som ze tu budu nejaky zapalkari ale ako vidim vela ludi sa popalilo, mne vsak radila intuicia (lenivost) tak mozem ostat kludny
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Musim jedine souhlasit s Mr.MEN, ale je problem, ze stejne nikdy nevis jestli to ta genetika je, ja bral od octobera, tzn. ten samej curak... jebe me to pac jsem mu nalit a este vysypal asi ctyri kila, nastesti ne tolik jako Gwar
Co vím, tak měl někdy na konci sezony své téma s nickem runcajs, kde měl hozenejch pár fotek docela macatejch nedozrálejch kytek a každýmu kdo měl víc karmy posílal PM s odkazem na to téma, ať mu to zhodnotí.
Za dva týdny měl 4kostky a k fotkám skoro žádnej komentář, prostě jen honič karmy, tak jsem ho dál nevnímal