Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
projdi si to na icmagu http://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65571 ale i tam se lidi trochu hádaj ohledně kvality např. http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=91570&page=3
Když si to ale vezmeš, tak proč by někteří tvrdili, že tato seedbanka nemá kvalitní semínka? Odpověď je jednoduchá, asi kvalita semen není vždy 100%. To znamená že můžeš mít pěkné rostlinky s dobrou potencí a nebo nějaké zmetky, každej jinej a nedomrlej :-d.
to vůbec nic neznamená. historky o tom, jak si arjan kupoval hlasy na CC sou známý
je to tak zase znova super lemon haze vyhral. Arjan je ted za vodou,franco mu skace kolem labu a sou radi jak to budou mit oba namazany.reklama jak prase.na duveru a kvalitu.. :cry:
nejvetsi pocta patrila samozrejme z publika lidem z Californie hlavne kolega Swerve z Cali Connection si ziskal poctu od vsech s jeho tahoe OG mel jednoznacne vyhrat v sativa category.
The purps si to treti misto taky celkem zaslouzi az na to ze spis v indica category
Barney a jeho tym se svym Vanilla kush si to taky zaslouzili.
Hortilab predstaveny se svym starbudem taky velice dobry.
Ja sem mel objednano letos od greenhouse... mel sem ty colored mixy a musim pripustit ze GH je tezce precenovana banka... byl to lepsi prumer... ve finale je z toho co dojelo dobry pokur ale ze bych z toho byl nejak uneseny nemuzu vubec rict. holt naslibovali horydoly a ja uz vim ze od nichuz nic
Od kámoše sem k narozkám dostal fem. semínka Big Bangu od GH a upřímně řečeno, asi se na to vyseru a koupím si řízky, jelikož minulej rok sem zkoušel stejnej model a dopadlo to dost špatně... ze začátku poměrně hezký kytky, ale postupně se úpln zastavil růst, zežloutly a pálky byly nakonec opravdu miniaturní. (moje chyba to předpokládám nebyla, jelikož v úplně stejnejch podmínkách sem pěstoval GWS a byla v pohodě)
mno ja neviem ale zacalo mi trosku liezt na nervy to neustale nadavanie na na GHS bez toho aby som si to overil na vlastnej kozi. Ceny maju vyborne tak som skusil LEMON SKUNK za 20E. Len podotykam ze uz mam nieco za sebou /WR, AK47, BB -serious seeds, PP, BB, WW, OI, GS- Dutch Passion, Silver pearl, durban atd -Sensi seeds a neviem co este/
zatial som v 8. tyzdni a kvety su naozaj nadherne. Ked to porovnam s doterajsimi grovmi od renomovanych seebanks tak si nemyslim ze LS od GHS v niecom zaostaval. Aj ked je z feminizovanych semien, rastie nadherne, pomerne homogenne, vynos bude asi "medium", kvetiny su krasne zelene, vona je excelentna a naozaj "lemonova". za tu cenu je to excelentna rastlina. predavac v shope ma upozornoval ze su velmi nestabilne ale napr. Ortega indica od DP rastla ovela divokejsie s vacsimi rozdielmi medzi kyticami. Mam prestudovanu celu historiu GHS aje mi uprimne jedno co stvara Arjan a ze tam nie je Shanti. Taktiez seriem na to ci vyhravaju alebo uplacaju na CC....za 20EUR som este krajsie kvetiny nemal:P Mne nejde o nejaky "princip". proste som to chcel skusit a zatial som nad mieru spokojny. Samozrejme to moze byt nahoda ze som chytil dobry balicek ale o to nejde. Jednoducho ja nemam problem a z vlastnej skusenosti Lemon skunk za 20E mozem jedine odporucit. Ta vona je naozaj neuveritelne citrusova a prve testovacie spodne palice maju naozaj seriozne grady. uvidime tak za tyzden - dva ked to dam dole. Cize sa absolutne neztotoznujem s nazormi vacsiny na GHS a nevychadzam z toho co som cital alebo pocul ale len z vlastnej skusenosti. Treba to skusit. Franco a co. odviedli dobru robotu. Myslim ze vyskusasm v buducnosti este najke veci od nich a nemam ani najmensi dovod na nich nadavat. Takze netreba zase v kazdom pripade podliehat vseobecnym nazorom ale radsej to skusit. to ze sa niekomu nevyviedol grow nwmuselo byt genetikou ale cimkolvek:P GHS/LS rovna sa najbezproblemovejsi grow aky som kedy zazil. Nikoho npresviedcam ale budme objektivni. ja som sa v zaujme objektivity roozhodol GHS vyskusat na vlastnej kozi a ak rozpravam za seba, to co sa o nich pise mozno je pravda ale urcite nie na 100%. Ak sa bude dat aploudnem sem nejake foto vysledku. PEACE .
Takže tady důkaz místo slibů jako Old Spice... Doporučuji Zvětšit
Na fotografii vidíte keře od greenhouseseeds.nl
je tam 5x The Church
1x Hawaiian Snow
1x Big-Bang
1x White Rhino
1x Lemon Skunk
Vše jede parádně, sázelo se 15.4. zčalo se zakrývat 29.7.
kvůli periodě 12\12
Tohle je fotka z dneška 29.8. takže ještě měsíc a 2 týdny a budou zde první výnosy...
tady mate trainwreck (GHS) je to spis celerywreck ktery mel jeden clen takze my vime moc dobre o nich sou to klauni (barveni semen rofl) ktery maj jenom par dobrejch jedincu.
zdraviim vas vsechny koupil jsem si 2x mix o GH a to v rozpolozeni 3xseed jack herrer 2x White widow 2xwhite rhino 3xwhite shark bal jsem se ale zaklicilo vsech 10 v pohode vsechny se maji velmi dobre a zdrave!!rustovy potencial velmi dobbry!z tohohle pohledu muzu doporucit od jinych bank je clovek rad jak u 5 z 10 chytne....
Původní příspěvek od frfnicek zdraviim vas vsechny koupil jsem si 2x mix o GH a to v rozpolozeni 3xseed jack herrer 2x White widow 2xwhite rhino 3xwhite shark bal jsem se ale zaklicilo vsech 10 v pohode vsechny se maji velmi dobre a zdrave!!rustovy potencial velmi dobbry!z tohohle pohledu muzu doporucit od jinych bank je clovek rad jak u 5 z 10 chytne....
Ahoj , nechci se zastavat ani hanit GH ale to ti jen vykličilo , abys mohl hodnotit , tak by to chtelo az po skosení kytek , držim palce , Hlava
SLH se mi velice vydaril sice mizerna klicivost (5/10) prvni varka, 4/10 druha a nakonec 8/10 pri treti..ale po roce a neco prace se selekci jsou z toho nadherne matky..sice stale jsem na 60procentech vynosu co pisi na oficialnich strankach, ale rozhodne to neztraci na kvalite stavu, ktery je silne sativovy, u vsech tri pheno, jedna je silne omamna uz jen vuni,k tera je trochu podobna vuni Silver Haze od Sensi..eale vazeni voni a chutna to tak ze bych to kouril i kdyby to nic nedelalo...bud jsem byl lucky nebo nevim..sice z tech 17 jsem uz v rustu vyhodil asi 7 kviti sic to byli zmetci ale kdyz clovek vydrzi najde tam opravdu kvalitu... Sic to muze stat hodne nervu a casu..takze zdar a nelamte nad nimi hul..
Stop bitching around and do something useless..:-D