Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. grow v zivote a hned hydro
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Mr. Kalfas
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jojo s tim EC velmi opatrne. Jinak si myslim, ze pridavat enzymy v takhle ranem stadiu je zbytecne (slouzi k rozkladu bordelu v systemu a na korenech a ted tam urcite jeste zadne nemas). Jinak osobne bych se nikdy neridil tim, co je v navodu na davkovani, protoze to jsou obvykle koncentrace pro hlinu a pro aero je treba tak o 2/3 mensi. VZDY se ridim EC merakem a nikdy jinak, jedine to se mi osvedcilo (ec merak + sledovat, jak kytky papaji a podle toho jim polehoucku pridavat, az se mi ustali mnoztvi vody a hnojek a v tu chvili EC uz jen udrzuju). Ty koreny se ti do tech trysek zamotaji na 100% a jak pise Vraska, budes je mit po celem dne (viz. moje linky v popisu a fotky), trysky je potreba umistit bud az na uroven pestebnich kosiku (nebo i vys, pokud to jde) a nebo do pozice, kterou koreny proste neporostou. Vidim, ze mas kapilary a trysky od gardeny, doporuju na to Tcko napojit misto trysky kousek kapilary smerem vzhuru a ty trysky umistit az k viku. Jinak nevim, jak mas vyreseny odtok z tech kyblu, ale pozdeji si davej pozor, aby ti ty koreny ten odtok neucpaly (me uz se to 2x stalo a neni to nic prijemnyho). Jinak to mas pekny, tak at se dari ;-)

Bez práce nejsou koláče a já koláče tuze rááád.

Old Post 03-03-2009 v 19:17 PM
Mr. Kalfas je offline   Profil uživatele Mr. Kalfas   Find more posts by Mr. Kalfas   Foto galerie člena Mr. Kalfas   Click here to Send Mr. Kalfas a Private Message   Add Mr. Kalfas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jipi
Stálý Člen

Karma uživatele jipi - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ako vies kedy sa ti ustali mnozstvo vody a hnojek? Podla tabulky k hnojivam?

Old Post 03-03-2009 v 20:10 PM
jipi je offline   Profil uživatele jipi   Find more posts by jipi   Foto galerie člena jipi   Click here to Send jipi a Private Message   Add jipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Kalfas
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Kalfas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Ne to ne. Proste pomalu pridavam hnojky a dalsi dny vidim, jestli mi EC kleslo/zustalo stejne/vzrostlo. Pokud kleslo, je to znamka toho, ze kytky zerou hnojky a proto jim dal pomalu pridavam. Az se mi EC ustali, tak mam hranici toho, kolik ty kytky chteji. Pokud mi pak EC zacne treba rust nahoru, tak dolivam jen vodu a udrzuju to kolem EC 1,0 - to je moje hranice s hnojkama od AH u Chronika a Rhina (aspon prozatim).

Bez práce nejsou koláče a já koláče tuze rááád.

Old Post 03-03-2009 v 20:35 PM
Mr. Kalfas je offline   Profil uživatele Mr. Kalfas   Find more posts by Mr. Kalfas   Foto galerie člena Mr. Kalfas   Click here to Send Mr. Kalfas a Private Message   Add Mr. Kalfas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
black
Stálý Člen

Karma uživatele black - 87% PěstitelskáKarma uživatele black - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Diky za nazory chlapi, EC jsem dnes odpo snizil na 0,95, nebudu drazdit kobru bosu nohou jak se rika a dam na vas. Ph je v cajku cca 5,9. S predelanim trysek se pomalu ale jiste zacinam smirovat. Ohledne odtoku z kyblu zatim mam pouze jednu velkou diru na dne. Chystam se udelat jeste dve dalsi, ale z boku jako bezpecnostni prepad. Dam je radeji trosku vys, aby kdyztak na dne zustala voda kdyz dojde k vypadku proudu a nebudu doma. Pridavam dalsi foto kytek a korenu.... Diky vsem za prispevky....

Old Post 03-03-2009 v 21:53 PM
black je offline   Profil uživatele black   Find more posts by black   Foto galerie člena black   Click here to Send black a Private Message   Add black to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
black
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

dalsi

Old Post 03-03-2009 v 21:57 PM
black je offline   Profil uživatele black   Find more posts by black   Foto galerie člena black   Click here to Send black a Private Message   Add black to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
black
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Zdarec vsem, pridavam dalsi foto - na prvnim fotu nocni program. Jinak jsem jeste snizil EC ve studni na zhruba 0,8 a vymenil tak tretinu vody. Ph drzim furt kolem 5,8.....

Old Post 05-03-2009 v 21:17 PM
black
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

dalsi

Old Post 05-03-2009 v 21:25 PM
Certova.Vraska
Stálý Člen

Karma uživatele Certova.Vraska - 83% PěstitelskáKarma uživatele Certova.Vraska - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Jak pises, ze udelas bezpecnostni prepad trosku vis, aby ti v pripade vypadku proudu zustala dole voda, tak si myslim, ze je to blbost..u aera je nezadouci to, aby ti koreny staly ve vode..nevypiji z ni totiz skoro nic, akorat jim to brani v prisunu kysliku..a kdyz koreny nekropis,tak je to jedno, kytky by to neustaly ani den, to bys musel dat dolu jeste vzduchovaci kaminek a udelat z toho polo bubbler, aby to k necemu bylo. Takhle ti ty koreny akorat shniji..jinak zatim pekny, at to sype

want to know-how

Old Post 08-03-2009 v 13:27 PM
Certova.Vraska je offline   Profil uživatele Certova.Vraska   Find more posts by Certova.Vraska   Foto galerie člena Certova.Vraska   Click here to Send Certova.Vraska a Private Message   Add Certova.Vraska to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
black
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Diky za nazor, premyslel jsem o tom, a dospel jsem k nazoru, ze asi kyble zrusim, bo se mi to s rostoucima kytkama a vichrem zda nestabilni. Misto kyblu dam druhej kalfas s poradnou dirou na dne. Na vrsek dam opet stavebni polystyren a vyrezu diry na kosicky.
Co se tyce trysek, tak sem si vcera zkousel zabudovat trysky do vika smerem dolu a nevidim v tom problem. Takze az prijde rada na kalfas, tak to tak udelam.
Jinak EC zvyseno na 0,85 zdalo se mi, ze 0,75 je dost malo a kyti potrebujou vic papat. Ph klasicky kolem 5,8. Teplota vody 22,5 stupne.
Dale jsem procistil filtry a zkontroloval spoje, aby nahodou nedoslo k nehode. To by bylo nemile.
Vse jede podle planu.
Cekujte fotky a diky vsem....
Zdar.......

Old Post 08-03-2009 v 17:48 PM
black
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

dalsi

Old Post 08-03-2009 v 18:02 PM
jipi
Stálý Člen

Karma uživatele jipi - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

to mas 12ty den rastu? s tym ec by si mal opatrne
kolise ti teplota roztoku?

Naposledy upravil jipi 08-03-2009 v 20:24 PM

Old Post 08-03-2009 v 20:02 PM
jipi je offline   Profil uživatele jipi   Find more posts by jipi   Foto galerie člena jipi   Click here to Send jipi a Private Message   Add jipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
black
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Zdar, mam to asi 15. den rustu, ale bylo to trosku zabrzdene bo jsme nemeli PH metr ani EC metr. Teplota mi nekolisa - mam tam ponorene 200W topeni, takze se furt drzi na stejne urovni. Teda doufam

Old Post 09-03-2009 v 07:26 AM
black
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Zdravim a pridavam fotos z anoncovaneho upgrejdu kyblu na kalfas, vse probehlo v klidu a miru Myslim, ze uz se nemusim bat, ze mi koreny neco ucpou nebo zamotaji... Ph kolem 6, EC doplneno na 0,85....
Jinak jeste par dni pockam a chystam se prepnout. Mam to udelat z cista jasna nebo mam postupne ubirat hodinu az se dostanu na 12/12?
Diky za rady...
Pestu zdar...

Old Post 10-03-2009 v 20:55 PM
black
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

dalsi...

Old Post 10-03-2009 v 20:58 PM
black
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

prestavba systemu....

Old Post 10-03-2009 v 21:00 PM
black
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

a finale....

Old Post 10-03-2009 v 21:06 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
19-09-2020 - 1. grow s životě 240 led QB - 69 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás