Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » nový člen
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ONDRO
Nový Člen

Karma uživatele ONDRO - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

hmm fak dost pekne

ondro

Old Post 28-05-2009 v 18:03 PM
ONDRO je offline   Profil uživatele ONDRO   Find more posts by ONDRO   Foto galerie člena ONDRO   Click here to Send ONDRO a Private Message   Add ONDRO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Semi
Nový Člen

Karma uživatele Semi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdravim. No pekne, na to v akych bojovych podmienkach si pestoval, musim pochvalit vysledok. Zisiel by sa aj nejaky review ako to pise...

Predsudky sú brána k tvrdým drogám

Old Post 03-06-2009 v 13:50 PM
Semi je offline   Profil uživatele Semi   Find more posts by Semi   Foto galerie člena Semi   Click here to Send Semi a Private Message   Add Semi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kocour
Stálý Člen

Karma uživatele Kocour - 73% PěstitelskáKarma uživatele Kocour - 73% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Fiš
cau..za oknem??ti to ted nemoze rust ne..ajak to udelas ze pujdou do kvetu

Nesmysl,
ja mel kytky za oknem v polovine ledna a
vyrostly z nich krasny low ridery.

"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson

Old Post 03-06-2009 v 14:13 PM
Kocour je offline   Profil uživatele Kocour   Find more posts by Kocour   Foto galerie člena Kocour   Click here to Send Kocour a Private Message   Add Kocour to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kocour! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SLEALER
Stálý Člen

Karma uživatele SLEALER - 84% PěstitelskáKarma uživatele SLEALER - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Semi
Zdravim. No pekne, na to v akych bojovych podmienkach si pestoval, musim pochvalit vysledok. Zisiel by sa aj nejaky review ako to pise...

Prvne dik za pochvalenia tet se zeptam co je to review?musis to napsat nak abych to pochopil tohle slovo neznamnapada me snat jestli myslis tabak??nwm no

>>>S omezením-se neseru>>>

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=43704

prvnÍout-zahrada-09

Old Post 03-06-2009 v 20:51 PM
SLEALER je offline   Profil uživatele SLEALER   Find more posts by SLEALER   Foto galerie člena SLEALER   Click here to Send SLEALER a Private Message   Add SLEALER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SLEALER
Stálý Člen

Karma uživatele SLEALER - 84% PěstitelskáKarma uživatele SLEALER - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

no tak myslim ze by to chtelo sem hodit naky fotky z miho prvniho outdoru(letosniho 09)kytky uz se trosek rozrostli

prvnÍout-zahrada-09

Naposledy upravil SLEALER 28-06-2009 v 21:23 PM

Old Post 28-06-2009 v 13:39 PM
SLEALER je offline   Profil uživatele SLEALER   Find more posts by SLEALER   Foto galerie člena SLEALER   Click here to Send SLEALER a Private Message   Add SLEALER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SLEALER
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od SLEALER
no tak myslim ze by to chtelo sem hodit naky fotky z miho prvniho outdoru(letosniho 09)kytky uz se trosek rozrostli

prvnÍout-zahrada-09

Old Post 29-06-2009 v 06:45 AM
SLEALER
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

PŘESMĚROVÁNÍ THREADU- prikladam link

PrvnÍout zahrada 09

je to vlastne novej thread jedna se o ten letosni (vzaroven muj prvni) OUTdoor

prvnÍout-zahrada-09

Old Post 25-07-2009 v 19:03 PM
jalala1
Stálý Člen

Karma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Čau grooweři. Jak jsem se tady dočetl, tak až do teď jsem dělal na grooweru pěknej bigus, za což se všem postiženým pokorně omlouvám ( jen ne žádný trestný body ). Domníval jsem se totiž, že můžu psát kamkoliv a cokoliv ( o daném tématu ). Sypu si popel na hlavu a posílám novou Premium SMS.
Jinak já se tedy představuju, jsem severočech, pěstuju na zahrádce 70 kytiček tabáku viržinského, pro mě a pro bráchu.
Ještě se úplně neorientuju tak když někde udělám nějakej kiks tak sorry.
Jinak musím pochválit tu horu informací, jsem jak u vytržení. Budu se tím prokousávat hooooodně dlouho.
Jak jsem již řekl, pěstuju tabák a někam tam bych rád přispíval a čerpal nové věci.
Já se jdu teda dál prokousávat a ještě jednou se omlouvám za ten bigus, kterej jsem tu dělal už asi týden.

ps: na fotce jsem já, dcera, tabák a ten fernet neni fernet ale desítka ve skle. Je to lepší než v petflašce.
Tak čau, doufám že jsem byl stručný.
Váš jalala1.

Naposledy upravil jalala1 23-09-2009 v 15:12 PM

Old Post 28-07-2009 v 07:33 AM
jalala1 je offline   Profil uživatele jalala1   Find more posts by jalala1   Foto galerie člena jalala1   Click here to Send jalala1 a Private Message   Add jalala1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jalala1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R3F13X
Nový Člen

Karma uživatele R3F13X - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Zdarek, tak jsem tu nový člen. Jsem začátečník a už nějakých 14dní tu sbírám info pro mé radosti. Jsme amatér,takže začínám s mírouDoufám,že se od vás naučím spoustu nových metod a dotahnu to do high quality pěstění.

Začátečník
2x400W Philips
Box - handmade.

Old Post 30-07-2009 v 12:37 PM
R3F13X je offline   Profil uživatele R3F13X   Find more posts by R3F13X   Foto galerie člena R3F13X   Click here to Send R3F13X a Private Message   Add R3F13X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HEMYKUDA
Nový Člen

Karma uživatele HEMYKUDA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

zdravim ja mam taky kitku malou . white whodov sazena 24.6 2009

pridavam fotku z 31 7 2009

Old Post 31-07-2009 v 17:24 PM
HEMYKUDA je offline   Profil uživatele HEMYKUDA   Find more posts by HEMYKUDA   Foto galerie člena HEMYKUDA   Click here to Send HEMYKUDA a Private Message   Add HEMYKUDA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

.

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 12-08-2009 v 10:06 AM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SLEALER
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

sem to nepiste to bylo jen jako ze sem tu new ja bude to neprehledny ale toe fuk...

prvnÍout-zahrada-09

Old Post 22-08-2009 v 21:25 PM
batmaniak
Nový Člen

Karma uživatele batmaniak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Nejdůležitější je,mít ty kytičky rád a něco pěkného jim povídat... :-)

Old Post 30-09-2009 v 02:19 AM
batmaniak je offline   Profil uživatele batmaniak   Find more posts by batmaniak   Foto galerie člena batmaniak   Click here to Send batmaniak a Private Message   Add batmaniak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-09-2019 - Nováček - 0 odpovědí
27-10-2018 - Nováček - 10 odpovědí
01-05-2017 - Nováček - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás