Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Fiš cau..za oknem??ti to ted nemoze rust ne..ajak to udelas ze pujdou do kvetu
Nesmysl,
ja mel kytky za oknem v polovine ledna a
vyrostly z nich krasny low ridery.
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
Původní příspěvek od Semi Zdravim. No pekne, na to v akych bojovych podmienkach si pestoval, musim pochvalit vysledok. Zisiel by sa aj nejaky review ako to pise...
Prvne dik za pochvalenia tet se zeptam co je to review?musis to napsat nak abych to pochopil tohle slovo neznamnapada me snat jestli myslis tabak??nwm no
Čau grooweři. Jak jsem se tady dočetl, tak až do teď jsem dělal na grooweru pěknej bigus, za což se všem postiženým pokorně omlouvám ( jen ne žádný trestný body ). Domníval jsem se totiž, že můžu psát kamkoliv a cokoliv ( o daném tématu ). Sypu si popel na hlavu a posílám novou Premium SMS.
Jinak já se tedy představuju, jsem severočech, pěstuju na zahrádce 70 kytiček tabáku viržinského, pro mě a pro bráchu.
Ještě se úplně neorientuju tak když někde udělám nějakej kiks tak sorry.
Jinak musím pochválit tu horu informací, jsem jak u vytržení. Budu se tím prokousávat hooooodně dlouho.
Jak jsem již řekl, pěstuju tabák a někam tam bych rád přispíval a čerpal nové věci.
Já se jdu teda dál prokousávat a ještě jednou se omlouvám za ten bigus, kterej jsem tu dělal už asi týden.
ps: na fotce jsem já, dcera, tabák a ten fernet neni fernet ale desítka ve skle. Je to lepší než v petflašce.
Tak čau, doufám že jsem byl stručný.
Váš jalala1.
Zdarek, tak jsem tu nový člen. Jsem začátečník a už nějakých 14dní tu sbírám info pro mé radosti. Jsme amatér,takže začínám s mírouDoufám,že se od vás naučím spoustu nových metod a dotahnu to do high quality pěstění.