Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fotky lemonu ,
zasadil jsem ho o tyden pozdeji a ma delsi dobu kveteni 60-65 dni zustane mezi nami o neco dele.
je to green house genetic a rekl bych ze to neni ta nej genetika do skrine , dost se tahne potrebuje tak m2 na klido 2m,
moje rostlinka ma tak 120cm mam ji v puli zvohlou.
ALE voni fakt nadherne je to jako oldschool karotka.myslim ganju takovou tu co voni po mrkvy.
podle rustu tohoto modelu ,se hodi tak do skleniku nebo na venek na moravu nebo u labe.
aroma stoji za to.takze
GREEN HOUSE ja uzjedine do skleniku.
priste zkusim DNA.
jinak do dalsiho kola uz tak mesic a pul predpestovavam
ultimate mix>>jistych 7 samic >>modely jako jsou ,blueberry.pure afghan ,citral,ice,kalimist,a naky haze uz presne nevim myslim g13haze.
vse ze semen a z original puvodu.primo z amstru
lonsky outdoor ,,ale bohuzel nedorostla ,thajska sativa ,
seminka jsem zplasil z takovy ty cerny lisovany ganjy.docela to zhulovalo tak jsem to prubnul ,vypadalo to asi takto
posilam nake fotky z lonskeho roku ze zahradkoveho outdooru
semena jsem zplasil od jednoho cernocha,co my strelil takovou hnedou lisovanou ganju,puvodem prej z thajska.kupdivu to zkurovalo to vic nez slusne a taky to bylo pekne voprcany ,tak jsem to prubnul a zasadil ,,,,
jo a na foto c.2si fsimete nasi krasne zahradky ,
:}ten ker vzadu to je voobri brambora,vyska v dospelosti 175 cm
Dneska jsem holkam koupil darecek
a to v podobe UVB zarivky ..teda jestli to nekoho zajima?
firma:::EXOTERRA
nazev:::REPTI GLO
spektrum:::UVB== Beta spectrum
vykon::::24W
cena :::balastik+trubice==42 ecek mastny na vykon pouhych24W.hee
ZATIM svitim 4 hodiny denne ,ale jeste uvidime.
Snazim o simulaci poledniho slunce ,kdy je UV zareni v maximalnich hodnotach,
Skvele zjisteni je to--Z E ,Nehreje ,tak mam ji mam klido
polozenou na siti primo mezi paldama...a planuju ji denne premistovat od rostlinky k rostlince.
ahoj vsem co se divaj,lemon sice nic moc vynos,ale ta mnamkozni vune a vzhled palicek to proste stoji za to ,lemon skunk vsem doporucuju!!!
bude matecnice ;}
je to fakt unique smoke........................
TREAT YOUR SELF