Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600W RW Drip - Royal Orange
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 17

Cauec, u posledni fotky v prispevku c. 13 mas ty kytky necim postrikany, proc?

Old Post 10-05-2009 v 21:30 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fujtajxl
Stálý Člen

Karma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdarec pane, jj je to postříkaný pythaminem...dokuď nemám problém s vlhkostí (plíseň) tak jednou za 14 dní stříkám i v květu...samo né během flushe, ale to už stejně problém s vlhkostí většinou je...

Royal Orange - drip

400/600 W drip Rw - 7x Orange bud, 2x Jack flash - nedozrálo

Old Post 11-05-2009 v 14:59 PM
fujtajxl je offline   Profil uživatele fujtajxl   Find more posts by fujtajxl   Foto galerie člena fujtajxl   Click here to Send fujtajxl a Private Message   Add fujtajxl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fujtajxl
Stálý Člen

Karma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% PěstitelskáKarma uživatele fujtajxl - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

63.den 12/12

Zdarda, tak mám tu další aktualizaci...

pH 5.8
EC 2.1

Mám v plánu je nechat eště 4 dny na hnojkách a pak 10ti denní proplach....finále teda bude někdy kolem 77. dne 12/12...
No pořád mě sere to jak sem je přismahl...nebejt toho asi by to byly válce jako kráva,no ale i tak jsem spokojenej...

Royal Orange - drip

Old Post 14-05-2009 v 20:57 PM
fujtajxl je offline   Profil uživatele fujtajxl   Find more posts by fujtajxl   Foto galerie člena fujtajxl   Click here to Send fujtajxl a Private Message   Add fujtajxl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fujtajxl
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

68. den 12/12

Tak dnes udělán megaproplach a jdeme do finále
Nasadil jsem Ripen v kombinaci s Final solution, tak uvidíme jakej to bude mít výsledek...v plánu je ještě 12 dní s touto směsí
No docela mě překvapilo jak brutálně ripen zvedá EC - 2.3 - dle návodu 60ml/10l
jinak pH 5.8,
no kéž by to ještě nakynulo, protože se mi zdá, že toho bude poměrně málo, ale to dávám za vinu stejně sobě - připekl sem je a celý kolo sem měl problémy s kolísáním pH...ale i tak budu spokojenej hehe

Royal Orange - drip

Old Post 20-05-2009 v 00:16 AM
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od fujtajxl
68. den 12/12

Tak dnes udělán megaproplach a jdeme do finále
Nasadil jsem Ripen v kombinaci s Final solution, tak uvidíme jakej to bude mít výsledek...v plánu je ještě 12 dní s touto směsí
No docela mě překvapilo jak brutálně ripen zvedá EC - 2.3 - dle návodu 60ml/10l
jinak pH 5.8,
no kéž by to ještě nakynulo, protože se mi zdá, že toho bude poměrně málo, ale to dávám za vinu stejně sobě - připekl sem je a celý kolo sem měl problémy s kolísáním pH...ale i tak budu spokojenej hehe

co prosímtě blázníš toho budou kupy !! good luck . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 20-05-2009 v 00:21 AM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fujtajxl
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

73. DEN 12/12
ták aktual:

5. dnem probiha flushing...

EC 2.2 ???
pH 5.6
klátí se to jak sviň, ale co naplat...eště 10 dní a koza...

Royal Orange - drip

Old Post 25-05-2009 v 00:34 AM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Flushing a ec 2,2?

Ale dobrá práce-pekny los salamos

Old Post 25-05-2009 v 09:11 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od Machoman
Flushing a ec 2,2?

Ale dobrá práce-pekny los salamos

jj macho takk se " flushuje " RIPENEM . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 25-05-2009 v 11:30 AM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fujtajxl
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Taky me to odivilo,ale ripen je totiz slabsi PKacko (8-5% nebo tak neco) no nevim,snad to nebude chutove zas takovej humac...

Royal Orange - drip

Old Post 25-05-2009 v 21:18 PM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od fujtajxl
Taky me to odivilo,ale ripen je totiz slabsi PKacko (8-5% nebo tak neco) no nevim,snad to nebude chutove zas takovej humac...

To je všeobecne známo( je to napsany určite i na flašce )

Je delanej na dřívejší použití (kdy kytky už přestavají pomalu žrát takovy ec,ale pořád jedou) rozhodne ne na finální proplach.

Old Post 25-05-2009 v 21:56 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fujtajxl
Stálý Člen

KOZA Příspěvek č. 27

Hej hola tak je konečně skozeno...
nakonec jsem este vysadil ten ripen a nechal je jen na final solution takze holky byly 89. dní na 12/12 což mi prijde dost, tak doufám, že to nebude nějakej umrtvovák...
no jinak jsem celkem spokojenej je tam dost velkejch tvrdejch vrcholovek, spodky stojej celkem za prd (pozdě a málo jsem to prostrihal)...no výnosově to asi bude slabší, ale i tak ta na brčko bude..mno uvidíme

Royal Orange - drip

Old Post 11-06-2009 v 13:23 PM
alko
Stálý Člen

Karma uživatele alko - 89% PěstitelskáKarma uživatele alko - 89% PěstitelskáKarma uživatele alko - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

pekne kamo skoda toho prismahnuti......

Old Post 11-06-2009 v 16:44 PM
alko je offline   Profil uživatele alko   Find more posts by alko   Foto galerie člena alko   Click here to Send alko a Private Message   Add alko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caileb
Nový Člen

Karma uživatele Caileb - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

550g

Old Post 11-06-2009 v 17:20 PM
Caileb je offline   Profil uživatele Caileb   Find more posts by Caileb   Foto galerie člena Caileb   Click here to Send Caileb a Private Message   Add Caileb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás