Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Expiry Jop,ta folie proti termovizi(co sis to proboha koupil ,taky MAX? ),dava se na steny boxu zvenci/zevnitr a nebo do prostoru ve stene.Neni to odrazova folie->udelal bys lip,kdybys tam dal normalni cernobilou folii....
žádny max kamarade.jako co mam delat ze to ma v názvu max.ty nic s nazvem max nekupujes????tak to sorry.a kdyby si lepe koukal tak tu cernobilou tam mam.ta stribrna je na stropu a v urovni lampy.tak nevim kde je problem MAXIME
cau,posilam dalsí foto
17.den květu.na northenech už se tvoří první náznaky paliček
dnes se provedl reorganizaci.northeny,jelikož jsou o dost menší, sem podložil aby me holky neztrácely luminny.jak mi radil KAPR.dnes jim dám jen upravenou vodu(pH 5,8-6,0)
celkový pohled.i přes vypodložení northenů je zde stále videt výškový rozdil.
dnes uz jsem nasadil zalivku s EC 2,0 a pH se snažím držet kolem hranice 5,9
zdravím přátelé zeleneho udolípo 14 denní odmlce sem přidávám pár nových foteček.
Ec držim na 2,3 a PH okolo 6.dneska sem koupil RIPEN tak od příštího tejdne ho tam zkusim dát.jeste sem ho nedaval tak sem zvedavej
tato "kytička" je můj velky favorit co se týče skoro všeho.opravdu povedený kus.
celkový pohled.northon už se taky celkem vybarvuje.to vypodložení opravdu pomohlo i když rozdíl je stale obrovskej
ČAO.po mírné odmlce posílám již skoro finalní fotky.dnes jsem přidal do zálivky RIPEN a do týdne už jenom upravená vodečka.
Jelikož je ale orangebud dost na před budu muset sklidit na etapy.Northon kupodivu nemá ani jeden chloupek hnedej?!!?(viz.foto 4)
zadní čtverka ještě trochu břibrala na objemu tak sem sám zvědav jak to dopadne