Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Došiel deň ked som si zohnal zadarmo vybojku a tlmivku (diky kamošovi) a namontovali sme ju tam .... bola to okamžita zmena .. rastlinka sa už vobec neťahala a začala šišatiť !
teito fotky sú z 30.1.2009. vytuiahol som ju zo skrine a pofoťil je fotogenicka mimochodom už som davno prepol na režim 12/12 hnojim CHE-Bloom.Od začiatku som si toho moc nesluboval a som rád ze rastie tak ako rastie
Shaman sa v skriny nebezbečne začal približovať k horúcej výbojke až tak že sa mu žačali od tepla krúťiť listy (odniesol si to iba jeden naštastie) čo je vidno aj na obrázku.Okamžiťe som dal vyžšie vybojku a aby sa nehromadilo teplo okolo vybojky tak spredu ju ofukuje vetrak a zo zadu som v rychlosťi vyrobil pomocou 2 toaletnych rúrok a vetraku maličkeho a kusom lepiacej pasky taky odfuk ktory sídce vyzerá smiešne ale svoju úlohu splnil !
Původní příspěvek od .:INDI:. prečo si si takto dodrbal grow?prečo si to nenechal na raste a nevyplnil viac priestor?takto zbytočne mrhaš elektrinou....
nemyslim si žeby som dodrbal grow! viac piestoru???kebyže to nezastrihnem tak by som to mal už vo vybojke! a nemam take priestory a možnosti ako ty. A to že je to outdoor tak to sa same od prirody ťaha hore a som rad nato že je to moj prvy grow že aspon nieco z toho mam ale diky za koment a BTW: nemrham elektrinou lebo v skriny mam namiesto Shamana aj ine rastlinky,bylinky... takže to neni mrhanie .
A konečne som sa dostal k denskajšku !toto su aktualne fotky mojej rastlinky ... dneska ma dosť prekvapilo ked som išiel ju poliať že mi v kvetinači plávalo semeinko. nevedel som ako sa tam mohlo dostať .... až potom kuknem lepšie na raslinku a uvidim že tam je ešte pár semienok ... ja som bol v tom že moja rastlinka je samica!Je to HERMÁČ alebo SAMICA?plíííííz odpovedzťe!
pripajam nejake fokty