Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi, rict si ze ste prestali uplne si muzete tak po 14 dnech - mesic,, THC se totiz hromadi v tukovych tkanich a pomalu se uvolnuje do krve, takze i po tom co ste skoncili ste vlastne trosku pod vlivem, vedomim to asi nepozname ale v krvi to je..
výborný téma já se jednoho dne nepříjemně zadejchal na kole a to mě tak naštvalo, že už hulení je spíše rarita..navíc menší tlak od přítelkyně...ale asi si to ventiluju na pěstování, protože toho nenechám
Původní příspěvek od Rainbow No ja uz zkousel prestat hafec krat a ani jednou sem to nevydrzel,,,,minimalne 1brko denne abych se neunudil k smrti
Tak za 1. je mi te lito a za 2. precti si nadpis + o co v tomdle tematu jde
...
"Pro ty co uz nehuli" promin ale prijde ti tva odpoved spravna ? ...
Uz me fakt zacinaji nektere dementni odpovedi srat ... sry za ot ,pozdeji smazu ,jen sem to uz proste nemohl vydychat
no tak zhulením asi nepřestanu ale omezil sem to páč sem to smíchal s chlastem a dopadlo pro nekoho špantě :-D ale ne pro mna ... no a taky se mi zdá že mně to změnilo pohled na svět trochu beru ty věci jinak víte co asi myslím :-D ... a nebo to sou jen abstinenčí příznaky
LIVE in PEACE
WORK in PEACE
<a href="http://hightimes.com/gallery/ht_admin/5462/5210">mazec</a>
Jo to říkal Lukáš Pollert, dost sem se divil a od něj rozhodně nečekal..třeba si dělal srandu...
Jinak, já nehulím nějak moc, tak nevidím důvod přestávat...
ja som skoncil s hulenim pred 3 mesiacmi a 20 dnami, dal som si zavezok ci
to vydrzim zatial ziadny problem...ale nechcem skoncit dozivotne..
po mature bude leto a tam sa to znova rozbehne
Původní příspěvek od Vepřík
Jo to říkal Lukáš Pollert, dost sem se divil a od něj rozhodně nečekal..třeba si dělal srandu...
Jinak, já nehulím nějak moc, tak nevidím důvod přestávat...
Kdyby ses o RCC zajimal dele, vedel bys, ze Lukas Pollert figuruje v porote canna cupu uz par let.
Hulil jsem od rána do večera více než 10 let. Jenoho dne mi napadlo, jak by svět kolem mě vypadal, kdybych nebyl zhulenej. Zkusil jsem to a přišlo mi to taky dobrý. Postupně jsem zjistil, že stíham mnohem víc věcí a rozhodně se bez hulení nenudim. Už je to cca 3 roky. Dam si brko hodně výjimečně (1 - 3 za rok), ale o to víc si to užívám. Je fakt, že když už hulim, preferuju hašiš, protože po něm nejsem tak semletej. Každopádně těch 10i let vůbec nelituju. Na druhou stranu jsem rád, že to mam tak, jak to mam teď.
Původní příspěvek od Rainbow No ja uz zkousel prestat hafec krat a ani jednou sem to nevydrzel,,,,minimalne 1brko denne abych se neunudil k smrti
to je dost smutny...
ja uz nehulim zdaleka tolik jako driv, uz me to ani tolik nebavi a ani mi to nechybi... obcas na to ale je nalada, bud sam pekne na premysleni nebo s kamosema jako driv a navic me to o moc vic zkuruje :p
Já jsem přestal na novej rok, jako předsevzetí. Už mě srala paměť a musel jsem pročistit mozek na maturitu. A taky mě zajímalo jestli to vydržím. A zatim to statečně držím. Po matuře podpálim špeka ))) už se těšim...
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
Heh taky od zacatku unora pauzuju.Mám naplánovanou mesicni abstinenci.Proste do dalsi sklizne.To znamena ze pestuju dal a asi jen tak neprestanu.To same s hulenim.Ale vseho moc skodi a proto je obcasnej detox pro telo i mozek vitana vec.
No taky tam byly nejaky tlaky od pritelkyne, tak ji delam radost
Pred touhle pauzou jsem asi tak rok palil denne.V odobi moji nebo kamosu sklizne to byly fakt brutalni uhuly, takze si to ted uzivam.Na akcich si dam jen nejaky pivka a pohoda.
Abstinencni priznaky zatim nepocituju, ale na prvniho speka po sklizni se tesim
peace a good luck vsem co jsou na tom jako ja..
142 hodin nehulím , ta paměť šla do kytek po asi roce prakticky každodenního hulení a tak nějak sem si říkal, že bych to mohl aspoň silně omezit.... a vida, ono to funguje! První dva, tři dny mě sice honila mlsná ale už je pryč. Jako ale přestat nehodlám, nevím co bych si s tou trávou jinak počal
a rada na závěr pro budoucí "odvykající" huliče: Určete si pevnej cíl, čeho chcete dosáhnout a hlavně si to předsevzetí NEPOSERTE!
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
Ja nehulim presne tyden, mam za cil vydrzet 10 tydnu, minule to bylo 9 a prislo mi to jako jeste malo. Potrebuju si trochu procistit hlavu a mel jsem ted taky mensi problemy s dychanim ktery trvaly neco pres mesic, a uz po par dnech nehuleni jsem citil jak se mi dycha lip a lip. Taky cekam ze mi to pak bude zas aspon chvily nakladat trochu vic, ale po predchozi pauze jsem si niceho takovyho nevsiml.
Jinak bezne hulim vetsinou tak 1-3 brka denne, stavalo se ale taky ze treba nekolik dni po sobe vubec nebo i kolem tech 7 , to mi prijde ale uz jako docela extrem kterej bych si za normalnich okolnosti nikdy nedaval.
Abstinencni priznaky nepocituju vubec, jde spis o to ze kdyz si nekdo u me zapali tak se mi z ty vune sbihaj sliny, ale nic co by se nedalo vydzet.
A ze bych prestal uplne? Nad tim zatim ani nechci uvazovat, huleni je cast myho zivota a o tu bych tim nadobro prisel.
Přestanu hulit vždy na 1 až několik tejdnů, nějakou dobbu poté co na sobě začnu pozorovat charakteristický příznaky "huličský demence". Což je kombinace brutální lenosti, zabržděnosti, zhoršený organizace volnýho času, špatný krátkodobý paměti paměti. Prostě lehká asociálnost.