Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pro ty co už nehulí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Rainbow
Nový Člen

Karma uživatele Rainbow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

No ja uz zkousel prestat hafec krat a ani jednou sem to nevydrzel,,,,minimalne 1brko denne abych se neunudil k smrti

Old Post 08-02-2009 v 01:12 AM
Rainbow je offline   Profil uživatele Rainbow   Find more posts by Rainbow   Foto galerie člena Rainbow   Click here to Send Rainbow a Private Message   Add Rainbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dracula
Stálý Člen

Karma uživatele Dracula - 69% PěstitelskáKarma uživatele Dracula - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

lidi, rict si ze ste prestali uplne si muzete tak po 14 dnech - mesic,, THC se totiz hromadi v tukovych tkanich a pomalu se uvolnuje do krve, takze i po tom co ste skoncili ste vlastne trosku pod vlivem, vedomim to asi nepozname ale v krvi to je..

Dracula OUTDOOR 08

DRACULA OUTDOOR 2009+balkón: Masterkush , Durban Poison x Early Misty , Peking

Policajt sa pýta či tu fajčíme aj trávu
s očami jak číňan vravím Ne pijeme kávu

Old Post 08-02-2009 v 04:40 AM
Dracula je offline   Profil uživatele Dracula   Find more posts by Dracula   Foto galerie člena Dracula   Click here to Send Dracula a Private Message   Add Dracula to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

výborný téma já se jednoho dne nepříjemně zadejchal na kole a to mě tak naštvalo, že už hulení je spíše rarita..navíc menší tlak od přítelkyně...ale asi si to ventiluju na pěstování, protože toho nenechám

Old Post 08-02-2009 v 14:41 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Rainbow
No ja uz zkousel prestat hafec krat a ani jednou sem to nevydrzel,,,,minimalne 1brko denne abych se neunudil k smrti

Tak za 1. je mi te lito a za 2. precti si nadpis + o co v tomdle tematu jde
...

"Pro ty co uz nehuli" promin ale prijde ti tva odpoved spravna ? ...
Uz me fakt zacinaji nektere dementni odpovedi srat ... sry za ot ,pozdeji smazu ,jen sem to uz proste nemohl vydychat

Old Post 08-02-2009 v 17:47 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Grow
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Grow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

no tak zhulením asi nepřestanu ale omezil sem to páč sem to smíchal s chlastem a dopadlo pro nekoho špantě :-D ale ne pro mna ... no a taky se mi zdá že mně to změnilo pohled na svět trochu beru ty věci jinak víte co asi myslím :-D ... a nebo to sou jen abstinenčí příznaky

LIVE in PEACE
WORK in PEACE
<a href="http://hightimes.com/gallery/ht_admin/5462/5210">mazec</a>

Old Post 08-02-2009 v 18:34 PM
Dr.Grow je offline   Profil uživatele Dr.Grow   Find more posts by Dr.Grow   Foto galerie člena Dr.Grow   Click here to Send Dr.Grow a Private Message   Add Dr.Grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vepřík
Stálý Člen

Karma uživatele Vepřík - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
Anketa v Reflexu: Kouříte trávu? Pokud ne, proč?

Jo to říkal Lukáš Pollert, dost sem se divil a od něj rozhodně nečekal..třeba si dělal srandu...
Jinak, já nehulím nějak moc, tak nevidím důvod přestávat...

Old Post 08-02-2009 v 18:41 PM
Vepřík je offline   Profil uživatele Vepřík   Find more posts by Vepřík   Foto galerie člena Vepřík   Click here to Send Vepřík a Private Message   Add Vepřík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

ja som skoncil s hulenim pred 3 mesiacmi a 20 dnami, dal som si zavezok ci
to vydrzim zatial ziadny problem...ale nechcem skoncit dozivotne..
po mature bude leto a tam sa to znova rozbehne

peace

legalize it

Old Post 08-02-2009 v 19:10 PM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od Vepřík

Jo to říkal Lukáš Pollert, dost sem se divil a od něj rozhodně nečekal..třeba si dělal srandu...
Jinak, já nehulím nějak moc, tak nevidím důvod přestávat...

Kdyby ses o RCC zajimal dele, vedel bys, ze Lukas Pollert figuruje v porote canna cupu uz par let.

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 08-02-2009 v 19:42 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pepino77
Nový Člen

Karma uživatele pepino77 - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Hulil jsem od rána do večera více než 10 let. Jenoho dne mi napadlo, jak by svět kolem mě vypadal, kdybych nebyl zhulenej. Zkusil jsem to a přišlo mi to taky dobrý. Postupně jsem zjistil, že stíham mnohem víc věcí a rozhodně se bez hulení nenudim. Už je to cca 3 roky. Dam si brko hodně výjimečně (1 - 3 za rok), ale o to víc si to užívám. Je fakt, že když už hulim, preferuju hašiš, protože po něm nejsem tak semletej. Každopádně těch 10i let vůbec nelituju. Na druhou stranu jsem rád, že to mam tak, jak to mam teď.

Nikdy nekuř sám

Old Post 08-02-2009 v 20:07 PM
pepino77 je offline   Profil uživatele pepino77   Find more posts by pepino77   Foto galerie člena pepino77   Click here to Send pepino77 a Private Message   Add pepino77 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MiVenKu
Stálý Člen

Karma uživatele MiVenKu - 97% PěstitelskáKarma uživatele MiVenKu - 97% PěstitelskáKarma uživatele MiVenKu - 97% PěstitelskáKarma uživatele MiVenKu - 97% PěstitelskáKarma uživatele MiVenKu - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od Rainbow

to je dost smutny...

ja uz nehulim zdaleka tolik jako driv, uz me to ani tolik nebavi a ani mi to nechybi... obcas na to ale je nalada, bud sam pekne na premysleni nebo s kamosema jako driv a navic me to o moc vic zkuruje :p

/ 1. grow / ◄ 400W - Euforia ►
/ 2. grow / ◄ 400W - WW & Sweet Tooth no.4 ►
/ 3. grow / ◄ 400W - ML, Afghan, NL5xHaze ►
/ 4. grow / ◄ 400W - White Russian & Chronic ►

/ 5. grow / ◄ 400W - Jack Herrer & Orange Bud ►

Old Post 09-02-2009 v 07:06 AM
MiVenKu je offline   Profil uživatele MiVenKu   Find more posts by MiVenKu   Foto galerie člena MiVenKu   Click here to Send MiVenKu a Private Message   Add MiVenKu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Já jsem přestal na novej rok, jako předsevzetí. Už mě srala paměť a musel jsem pročistit mozek na maturitu. A taky mě zajímalo jestli to vydržím. A zatim to statečně držím. Po matuře podpálim špeka ))) už se těšim...

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 09-02-2009 v 10:50 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StigHelmer
Stálý Člen

Karma uživatele StigHelmer - 67% PěstitelskáKarma uživatele StigHelmer - 67% PěstitelskáKarma uživatele StigHelmer - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Heh taky od zacatku unora pauzuju.Mám naplánovanou mesicni abstinenci.Proste do dalsi sklizne.To znamena ze pestuju dal a asi jen tak neprestanu.To same s hulenim.Ale vseho moc skodi a proto je obcasnej detox pro telo i mozek vitana vec.
No taky tam byly nejaky tlaky od pritelkyne, tak ji delam radost
Pred touhle pauzou jsem asi tak rok palil denne.V odobi moji nebo kamosu sklizne to byly fakt brutalni uhuly, takze si to ted uzivam.Na akcich si dam jen nejaky pivka a pohoda.
Abstinencni priznaky zatim nepocituju, ale na prvniho speka po sklizni se tesim
peace a good luck vsem co jsou na tom jako ja..

II. In - Fc,WR,BJ,TCh--150W
III. In - Shit, Aurora B--250W

Kuku kuku..tralala tralala

Old Post 09-02-2009 v 15:14 PM
StigHelmer je offline   Profil uživatele StigHelmer   Find more posts by StigHelmer   Foto galerie člena StigHelmer   Click here to Send StigHelmer a Private Message   Add StigHelmer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Knight
Stálý Člen

Karma uživatele Knight - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

142 hodin nehulím , ta paměť šla do kytek po asi roce prakticky každodenního hulení a tak nějak sem si říkal, že bych to mohl aspoň silně omezit.... a vida, ono to funguje! První dva, tři dny mě sice honila mlsná ale už je pryč. Jako ale přestat nehodlám, nevím co bych si s tou trávou jinak počal
a rada na závěr pro budoucí "odvykající" huliče: Určete si pevnej cíl, čeho chcete dosáhnout a hlavně si to předsevzetí NEPOSERTE!

marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...

Old Post 09-02-2009 v 18:05 PM
Knight je offline   Profil uživatele Knight   Find more posts by Knight   Foto galerie člena Knight   Click here to Send Knight a Private Message   Add Knight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmetek
Stálý Člen

Karma uživatele zmetek - 89% PěstitelskáKarma uživatele zmetek - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Ja nehulim presne tyden, mam za cil vydrzet 10 tydnu, minule to bylo 9 a prislo mi to jako jeste malo. Potrebuju si trochu procistit hlavu a mel jsem ted taky mensi problemy s dychanim ktery trvaly neco pres mesic, a uz po par dnech nehuleni jsem citil jak se mi dycha lip a lip. Taky cekam ze mi to pak bude zas aspon chvily nakladat trochu vic, ale po predchozi pauze jsem si niceho takovyho nevsiml.

Jinak bezne hulim vetsinou tak 1-3 brka denne, stavalo se ale taky ze treba nekolik dni po sobe vubec nebo i kolem tech 7 , to mi prijde ale uz jako docela extrem kterej bych si za normalnich okolnosti nikdy nedaval.

Abstinencni priznaky nepocituju vubec, jde spis o to ze kdyz si nekdo u me zapali tak se mi z ty vune sbihaj sliny, ale nic co by se nedalo vydzet.

A ze bych prestal uplne? Nad tim zatim ani nechci uvazovat, huleni je cast myho zivota a o tu bych tim nadobro prisel.

Old Post 09-02-2009 v 19:13 PM
zmetek je offline   Profil uživatele zmetek   Find more posts by zmetek   Foto galerie člena zmetek   Click here to Send zmetek a Private Message   Add zmetek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gothic
Nový Člen

Karma uživatele Gothic - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Old Post 09-02-2009 v 23:07 PM
Gothic je offline   Profil uživatele Gothic   Find more posts by Gothic   Foto galerie člena Gothic   Click here to Send Gothic a Private Message   Add Gothic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Přestanu hulit vždy na 1 až několik tejdnů, nějakou dobbu poté co na sobě začnu pozorovat charakteristický příznaky "huličský demence". Což je kombinace brutální lenosti, zabržděnosti, zhoršený organizace volnýho času, špatný krátkodobý paměti paměti. Prostě lehká asociálnost.

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 10-02-2009 v 08:22 AM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás