Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak cerstva varka fotiek....zatial je tam 5 samcov,4 samice,dve sa neukazali a jeden hermac ktoreho radsej asi vyberem nech mi to tam neposere a nech su seeds cisto zo samcou a samic bez hermaca.Zalievka je stale rovnaka ale uz bez Rootjuicu.Len Biogrow 4ml/1.5L.
Zabudol som este dopisat ze samce su von na okne nech to mam pod kontrolou a medzi nimi su aj dva hermace takze konecny stav je 6-samic,4-samce a dva hermace co je myslim fajn....
Dari sa im vyborne a zacinaju pomaly kvitnut.Pribudnu ku nim este pod slniecko buduce maminky od Nectar seeds a to BlackBerry a Oriental Express na vyuzitie celej skrinky
Prinasame dalsie fotky zo vcerajska...uz nam to tam zacalo pekne kvitnut tak papanicko zmenene na BioBloom-3ml/l a TopMax 2ml/l..Akurat sa chystam aj trosku prerobit skrinu a svihnem im tam 250W GIB Flower Spectre.Svietim im stale 18 hod. rezim lebo popri nich mam aj nasadene dake buduce mamicky ale nestazuju sa
Mame tu 37 den rastu a kytky sa zenu ako dive do dozretia.Zdalo sa mi ze trosku spomalili rast pred par dnami tak som ich supol do vacsich crepnikov nech sa trosku este rozkorenia pocas dozrievania.Este som ich neopelil az na par zrn ktore sa stihli opelit este ked len ukazovala prve chlpky.Inak dozrievaju v pohode a dve najkrajsie opelim čochvila...
Po tyzdni dalsie fotecky pre potesenie oka Opelenie prebehlo na par konarikoch a vrchoch ale uz som pozbieral prvych par seeds co sa opelili na zaciatku ked vysli prve chlpky...ale vyzeraju dozreto len su nejak prilis velke ale vsak uvidime co znich bude.Vona je uz dost silna,je ich dost citit a su pekne pocukrovane.len neviem co sa snimi deje lebo zacali nejak ozltat listy ale pripada mi to ako prirodzene na nich lebo vsetko je ok..Toto su fotos zo vcera.Dnes este doplnim cerstvymi z dnesku