Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mas to na dlazbe,nebo si to odizoloval ? teplomer dej dolu ke kvetinacum.hnojivo bych daval i blom,aspon ochutnat.tet tyden ohybat do pletiva a masakr.hlina od plagronu je dost vzdusna vyplatily by se podmisky.lampu co nejbliz pod kontrolou cidla.u kvetinacu idel 20 stupnu stejne jako zalivka.ale to snad uz vis z groweru.pekny indiky.!
odizolovaný to je jen dvojitou plachtou,jak je přibalená u homeboxu. teploměr již dole, do zálivky už přídávám tošku bloomu... podmisky pod květináčema mám.... myslíte, že mám ještě ohýbat?? přiložený fota - 7den/12hod
Tak kyti dostávají každý třetí den Alga bloom a ještě stejnou dávku Alga grow, nasadil jsem i enzymy od Hesi. Vlhkost se drží mezi 40-50%, teplota 18-24 C. Foto z 15.dne květu
takže dole, co byly ještě zbytky, tak je vystříháno. dnes dostaly poprvé zálivku s Bcuzz Tabs - máte s tím někdo zkušenosti?? moc jsem tady o tom nenašel... jinak rozmýšlím mezi Ripenem a Final Solution, co myslíte, že je lepší? respektive jde o to, že Ripen jsem dostal od kámoše, takže ho mám doma zadara,ale jestli je ten rozdíl nějak výraznej, tak bych koupil radši FS, tak prosím o názory.... přiložený fota jsou z 27.dne květu
jak jako dával kytkám,když visí?? jako když už jsi je sušil????? no co jsem tady pročítal, tak mi přišlo i z identifikace toho Ripenu, že by to mělo být takřka to samé jako FS.... tak nevím
tak je tu 35.den po přepnutí na květ.... hnojím cca každý třetí den, kombinuju Bcuzz tablety s Alga bloomem, cca do každé druhé zálivky přidávám enzymy. Ph upravuju na 6.0, pálky pěkně kynou, vůně zabijácká line se po pokoji :-) + nějaké foto, časem přihodim nějaký makra
Původní příspěvek od Spawnmaster tak je tu 35.den po přepnutí na květ.... hnojím cca každý třetí den, kombinuju Bcuzz tablety s Alga bloomem, cca do každé druhé zálivky přidávám enzymy. Ph upravuju na 6.0, pálky pěkně kynou, vůně zabijácká line se po pokoji :-) + nějaké foto, časem přihodim nějaký makra
díky a díky všem za K+..... jednu zálivku dám Bloom + tablety, druhou Bloom + enzymy, třetí jen tablety, čtvrtou Bloom + tablety + enzymy, pátou zase jen Bloom, šestou tablety + enzymy..... takhle bych mohl pokračovat do nekonečna :-) .... těm kytkám to nijak nevadí, spíš si myslim, že dobrý, že to mají vyvážený a od každýho si vezmou, co potřebujou v pravidelných dávkách....
jedna by měla bejt podle návodu na 100 litru, já si ji rozdrtil a vždycky si odvážim na jednu zálivku, což mám cca 10 litrů... zkusim ale malinko dávkování navýšit, kyti už by si přeci jen mohli zvyknout....
Moc hezký.
K tomu Ripenu versus FS.
Pokud máš doma ripen, tak jim dávej ripen, dá se říct že žádnej velkej rozdíl mezi tím není. Spíš se víc lidí přiklání právě k ripenu, neboť po FS je chuť hulení takový finalosolušová (podobná ať je to jakejkoliv model).
Osobně flušuju jenom na vodě. Tyhle látky nejsou žadnej zázrak.