Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od PONGO zdarec tak jestly mohu tak křemeny se dají koupit v každý akvaristice a jsou myslím ty pytle po 3 a 5 kilech jestly se nemílím.a ještě mají výběr ve velikosti kamínku tak si můžeš vybrat kterej se bude hodit kdyžtak potom smažu
cuzz
a proc bys ho kupoval kdys se da krasne ukract treba U KAZDEHO KAUFLANDU A PODOBNE.
pak si ho jen krasne prevazis aby byl cisty.a mas klidek se vsim jak scistotou vody tak i PH.
tak zatím cuzz
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Opet mensi aktualizace, kytkam jsme vymenili roztok a nechali je den jen proplachovat a ted uz zas jedou na hnojkach, ec 0,95-1,15, ostatni porad stejne.
Foto 1-4 Chronic
Bez práce nejsou koláče a já koláče tuze rááád.
Naposledy upravil Mr. Kalfas 22-03-2009 v 11:44 AM
Tak uz nam zbyva jen asi tyden do žní a palice se patricne nafukuji EC 1,1 (uz moc nechteji zrat a stejne bude nasledovat flushing). Pridavame par fotografii a za tyden ocekavejte fotky ze sklizne
Chronic on the start line...
Naposledy upravil Mr. Kalfas 22-03-2009 v 11:41 AM
Dnes je tomu 64 dni od chvile, kdy byly nase kyticky prepnuty na kvet a proto nastal cas ukoncit jeji eru a zacit novou, zkourenou eru. Fotky maji trochu horsi kvalitu, to vite, mobil...ALE PEVNE VERIM, ZE SE Z TOHO NIKDO NEPOSERE A NEBUDE MI TU PSAT, ZE JE TO ROZMAZANY ;-)
Timto bych chtel zahajit tipovacku, jaky bude vysledek. Muzete tipovat na Chronica i Rhina zvlast a nebo na celkovy vynos...
White Rhino
Naposledy upravil Mr. Kalfas 29-03-2009 v 12:05 PM