Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím tě
přepnul bych tak na nejmín 15cti podle postraních větví ..kdyz nebudou tak to nech táhnout do výšky
jinak stou vlhkosti
větrák ti i odvětrá do pryč proto je nizka
skusil bych nad kytky natáhnout igelit a udelat jim foliják,
vlhkost pujde nahoru a bude jim líp, ale urcite bys musel přidat malý větrák aspon 8cm pod igelit
jinak drzim palce, zanedlouho rozjedu též AKčka
edit
k problemu up... sledujes ph půdy jeslys pridaval do hlíny perlit tak pozor, pěkně ph může skurv*t
edit 2
tak todle bylo lehce mimo myssel sem zes perlit pridaval navic takle by to melo byt v cajku
...mno tak to bude popaleny mozna od slunicka od hnojiv snad ani ne jesly davaš normalni davky
zdarec,
dik za rady, s tim igelitem si to jeste promyslim
ph to podle me neni, sice sem to nemeril, ale mam tuhle hlinu http://www.klecka.cz/growshop/Peste...erlit_50_l.html a podle popisu pH: 5,8 - 6,2
EC: 1.4 - 1.6 by to melo byt v klidu, tak nevim
canna
edit: kamos chova rybicky docela ve velkem, myslite, ze by se vyplatilo zalivat kytky vodou z tech akvarek?
edit2: hnojil sem zatim jen dvakrat podle tabulky od plagronu
edit3: porad nevim co je to za problem, zjistil jsem, ze je to na dvou BBG, nejvetsi kytka BBG ma takhle postizeny jeden list a navic se ji ted zacali trochu kroutit nove listy
nekdo nejaky napad, co by to mohlo byt?
Naposledy upravil cannastrike 18-02-2009 v 18:33 PM
rekl bych ze to mas prehnojene jestli si to strikal pfytakem za svetla tak ty dirky sou vypalene od lampy jestli tam nemas teda nake brebery ale rekl bych ze moc hnojis v hline od plagronu na rust prvnich 14 dnu az mesic nemusis hnojit vubec zalezi na velikosti kvetinace staci jen voda max nakej korenak enzym... nehnoj tak 14 dnu jen voda s upravenim ph zvedni vlhkost snad se spravej s pfytaminem opatrne jen za zhasle lampy a radsi polovicni koncentrace me osobne se neosvedcil pouzivam spray mix od bio novy na rust a boost od canna na kvet potom sou videt aspon nake zmeny po fytaku sem zadne zmeny nevidel tak at to roste
Původní příspěvek od cannastrike
ph to podle me neni, sice sem to nemeril, ale mam tuhle hlinu
tak já mám stejnou hlínu, nedůvěřoval jsem, změřil a nestačil se divit: přesně 5!!!!!!! Kytky moc nerostly, deformovali se listy ... srovnal jsem pH a za pár dní se rozjeli tak, že jsou tomu ani nemoh věřit .... PS: a naměřený EC bylo vyšší než uvádí výrobce, takže bacha na hnojení ...
jinak k těm listům - zdá se mi, že je tam krásně vidět lehká deformace (tedy špatné pH) .... příliš vysoké EC poznáš okamžitě podle toho, že se nový listy v "pupenu" kroutí podél podélné osy listu
.. naopak "nádůrky" si myslím s tím nesouvisí - tdy bych typoval na insekta nebo chorobu
dirky v listech po postřiku pod 150kou jsou nesmysl ... řekl bych
zdar chlapi,
diky za rady, phytak sem pouzil zatim 2x a to vzdycky az po zhasnuti lampy,
ale s tim spalenim mas asi pravdu, dostal sem tip, ze to muze byt tim, ze je rosim pri zapnute lampe a kapky pak fungujou jako lupa
jinak teda zatim hnojit nebudu, nebo mozna jen veeeelmi malo a u phytaku tedy snizim davkovani
diky za rady, snad bude vse all right
canna
edit: koupim tedy destilku a zkusim zmerit ph pudy
Zdravim,
sem tu s updatem. konecne mam novy ventilator TD 160/100. Je to parada.
Holky rostou jak z vody. Od problemu s listy sem je nehnojil, ale neska jim chystam phytak. Jinak teplota pres den 25-27 vlhkost 50%-70%, pres noc kolem 15-18, vlhkost 80%-90%. Ode dneska, ale pojede i odtah nekolikrat za noc, doted to kvuli hluku neslo.
holky ted maji 9 - 12 cm, chtel abych ve vysledku meli tak cca 40-45 cm,
poradite kdy prepnout ?
canna