Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj trafo
ty dvě rostlinky jsou ze semínek trochu se vytáhly..na 12/12 uvidím , zda to vůbec jsou holky..tak tady na fotce jsou vidět lépe..je to pro ně nejhorší místečko ve skříňce, ale tak někdo tam musí být..
Legalizuj!
edit
8/2/2008
větší se ukázala jako samec-mandala 1
Ventilace je řešena:
1.odtah větrákem
TD-160/100 dvourychlostní, tepelná pojistka , max.průtok 160m3/hod, max. teplota 40°C, hmotnost 1,4kg, půměr potrubí 100mm, hladina akustického tlaku 18dB(A)
2.TD je v odhlučněném boxu 30 x 30 x 30 cm vystlaném rokwoolovou vatou
3.z odhlučněného boxu vede nádech cca 60 cm aluflex rora do skříňky a výdech cca 140 cm aluflex
aluflex z výdechu je obalen do hadru
4.dole je pasívní přítah...dvě díry -kruhy o průměru 10 cm
jedu nonstop na plný výkon a ok návštěva ani neví o skříňi..
snad to někomu pomůže-mě to překvapilo svým šumem-počítač mi jde hlasitěji...šlo by to ještě vylepšit tlumičem hluku..
diamantová folie a hurrican jsou na místě
poslední růstové hnojení
5 ml/l biogrow
za týden je podsadím nechal jsem si proto dopravit ještě jeden pytel all-mixu..řeším kdy to naposled přesadit..kdyby měl někdo nápad ...neboj se ho napsat..
teď jsou v 3,5l květníku v cca 2,2 l allmixu snad si rozumíme
kytičky rostou o závod..
mandala1 je samec vytržen už se suší ..bella zatim preflowers neukázala..zbytek jsou klony
1 květové hnojení
4 ml biogrow+3 ml biobloom+1 ml rootjuice+2 ml topmax/1l
celkem 3 l zálivky
Kamo nadhera,zatial sa mi tvoj grow pekne pozdava.Ja osobne som sice lama,uz uz som mal micro-in ale kedze doma mam 0% toleranciu na toto,tak je to skoro nemozne.Ventilaciu máš cool,na taký priestor dosť slušnú.Snád ti to víde,growu zdar!
ahoj cipe
díky za chválu..považuji ventilaci za základ úspěchu pěstování pod sodíčkem...včera jsem nainstaloval pachový filtr a hned mám v pokoji lepší vzduch...
cipe nezávidím ti nulovou toleranci a jestli si k tomu ze slovenska-to at tě ochraňuje ruka Páně před debilama, co zavírají lidi za pěstování rostlin do kriminálu..
fotka: upevněný filtr