Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, no nevypada to moc hezky, zakry si ty RW alobalem, hlidej PH od 5,8 do 6,5 max. nevim jestli mas enzymy, kdyztak je dokup, EC jedes asi podle navodu u hnojiv, mas regulator na ufo? Chtelo by stahnout, aby si tam vyssi teplotu, zvlhcovacku, koukal sem, podle kapek, ze asi rosis. Hlidej zakladni veci, teplota, vlhkost, zalivka.
Hele regulátor mám a stim hnojením to mám individual kažej truhlik hnojim podle velikosti kytek.
vlhkost mam cca 50% do zálivky rvu attazim
Nakonec hnojim trojsložkou Advance.
přívod z venku 125kou větrák 100m3 za hodinu.časovanej každou druhou hodinu.
Jo to rosení je už jen pro muj klid.
Nejhorší je že z tý hnojky to leze nahoru hrozně rychle.
uvidim dnes , co se bude dít.
Nechal jsem je 2dni na čistý upravený vodě
dostal jsem se na ustálené PH a EC jsem zvýšil na 1,5, nad přepnutím jsem ještě týden počkal at se to srovná. pak to skusim vyhnat správnou kombinací hnjky a uvidíme