Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od McMartini ...do jaké nejmenší výšky nad kyti si můžu dovolit zavěsit šestikilo bez cooltube, abych je nespálil???
Väčšinou som sa stretol so vzdialenosťou okolo 50 cm. Niektorí groweri však majú 600 w výbojku aj 30 cm nízko a bez spálených vrškov. Je to hlavne o teplote, osobne sa prikláňam k tým 40 - 50 cm.
Väčšinou som sa stretol so vzdialenosťou okolo 50 cm. Niektorí groweri však majú 600 w výbojku aj 30 cm nízko a bez spálených vrškov. Je to hlavne o teplote, osobne sa prikláňam k tým 40 - 50 cm.
Lze v klidu 25 - 30 cm, samozřejmě s ofukem a dostatečným odtahem. Základ je správné umístění teplotního čidla na nejvyšší vrcholky a dbát na to, ať neprošvihneš 30C.
Lze v klidu 25 - 30 cm, samozřejmě s ofukem a dostatečným odtahem. Základ je správné umístění teplotního čidla na nejvyšší vrcholky a dbát na to, ať neprošvihneš 30C.
To určite áno, ale skôr dávam na pocit ako na čidlo.
a máme tu 9. den na květu
dneska jsem se snažil protrhat tuhle džungli, ale s tim prostorem je to špatný...boužel nemůžu nic dělat
přidávám nějaké foto
13 den 12/12
dnes proběhla velkolepá přestavba....skříň prodloužena o 50 cm, čímž konečně dostaly holky každá svůj potřebný prostor a navíc bylo přidáno 4kilčo navíc...tak uvidíme jak se to bude holkám líbit
16 den 12/12
tak holky už krásně nakvétají...radost pohledět...teplota stoupla na 28, což je snad ještě únosný a vlhkost n 35, kterou občas zvednu postřikem...
3. foto košatého NYCD...tak tohle jsem ještě neviděl(výška 65, šířka 40), fšude to pouští nakvétající výhonky...vypadá to, že z téhle kyti bude jedna velká palda))...a tímto vyhlašuji tipovací soutěž...otázka zní: kolik suchého v gramech si myslíte, že bude mít tato košatice jménem Boženka?
nápovědou budiž to, že roste v substrátu Canna Terra Professional Plus(objem květníku 11,5l)
Zdarec.No máš to parádní už se těším na ty makra Dieslu atˇ to můžeme porovnat ale asi to bude hodně podobné co? :-) Ten Diesl mi dělá velkou radost a věřím že v tvém případě to bude stejný. Tak atˇse daří. M
29. den květu...
dnes poprvé nasazena diamantová dáma a la Bloombastic
holky zblajznou 2x do tejdne: Atami blomm-4ml/l, PK 13-14-2ml/l, Atazymes(1x tydne)-2ml/l + Bloombastic 0,5 ml/l
a tady jsou slibovaná makra...v pořadí NYCD,SW,PPP
Dnes bych Vám chtěl představit, vzhledem k počasí za, které vidím za oknem, moje favoritky...Sněhulky(Snow white)...z počátku se mi tato genetika moc nezdála, jelikož se jedná z větší části o sativu a dlouhé, tlusté stonky, bez téměř žádného větvení, mě opravdu zaráželi...nakonec jsem zaštipováním udělal celkem krásné keříky s mohutnými vrchními paldami...to co mi nejvíce zaujalo je množství krystalické pryskyřice, jež se vytváří a cukruje tyto lahodně vonící(hodně ovocná vůně) květy...uvidíme jak se kočky budou vyvíjet dál...
42. den
po delší odmlce jsem opět z5...teplota 28, vlhkost 65(potřebuju s ní jít dolů, ale ňák se nevede... pak jsem si uvědomil, že zalévat každý druhý den nebude pro dosažení nízké vlhkosti zrovna to nej...takže od teď zaálivka jednou za 4dni....)
a teď foto:
1. detail NYCD
2. NYCD pohromadě
3. Sněhulky
4. Pure Power Plant
5. kus skříně za světla
tak dnes přicházím s velmi špatnou zprávou, objevila se první plíseň, konkrétně u sněhulky...samozdřejmě ze vnitř velké palice, tak šla pryč...ostatní kočky jsem pečlivě prohlédl a snad jsem opravdu odchytil hned první náznak...tak budu doufat, že se nebude šířit...
pokus o makra(je to z mobiluproto špatná kvalita)...
):Zdarec,ty jo zkurvená vlhkost,taky s ní zápasíme,pořídily jsme dokonce nákou odvlhčovačku vzduchu z baumaxu a pořád to není ono,právě plísně se také obáváme máme tom kolikrát i přes 60% a to je si myslím na finále docela dost,tak to hlídej a čekuj ty hodnoty,já kdybych mohl tak si tam du sednout k nim a pak bych si to ohlídal Jinač at to valí a at se toho co nejjjjjjj urodí. pěstu zdárec
vlhkost snížena velkým ofukovým větrákem na 60..po vyvětrání roomu je 35...takže se bude muset co nejčastějc větrat...doufám, že neustálé silné proudění vzduchu nedá plísni šanci
dnešní fotky bych nazval: "miluju salámy"