Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Martini baby -round two- SW,PPP,NYCD under 600W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od McMartini
...do jaké nejmenší výšky nad kyti si můžu dovolit zavěsit šestikilo bez cooltube, abych je nespálil???

Väčšinou som sa stretol so vzdialenosťou okolo 50 cm. Niektorí groweri však majú 600 w výbojku aj 30 cm nízko a bez spálených vrškov. Je to hlavne o teplote, osobne sa prikláňam k tým 40 - 50 cm.

Mimochodom pekný grow, budem sledovať pokračovanie.

Marihuana je dar.

Old Post 31-01-2009 v 16:29 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
space.pussy
Stálý Člen

Karma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od Ono

Väčšinou som sa stretol so vzdialenosťou okolo 50 cm. Niektorí groweri však majú 600 w výbojku aj 30 cm nízko a bez spálených vrškov. Je to hlavne o teplote, osobne sa prikláňam k tým 40 - 50 cm.

Lze v klidu 25 - 30 cm, samozřejmě s ofukem a dostatečným odtahem. Základ je správné umístění teplotního čidla na nejvyšší vrcholky a dbát na to, ať neprošvihneš 30C.

Space.Pussy v tom jede zas [600W NFT EU/DG] (právě dojelo)| Space.Pussyho KONEC !!! | 15x Apollo 11 @ 2x NFT 400W >> 600W | 3xSAD & 4x ROX @ NFT 400W
Vysokotlaké Aeroponické pěstování (TAG) :: Úvod do problematiky

Old Post 31-01-2009 v 18:24 PM
space.pussy je offline   Profil uživatele space.pussy   Find more posts by space.pussy   Foto galerie člena space.pussy   Click here to Send space.pussy a Private Message   Add space.pussy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

[účet odstraněn]

Old Post 31-01-2009 v 23:40 PM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od space.pussy

Lze v klidu 25 - 30 cm, samozřejmě s ofukem a dostatečným odtahem. Základ je správné umístění teplotního čidla na nejvyšší vrcholky a dbát na to, ať neprošvihneš 30C.

To určite áno, ale skôr dávam na pocit ako na čidlo.

Marihuana je dar.

Old Post 01-02-2009 v 12:00 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

a máme tu 9. den na květu
dneska jsem se snažil protrhat tuhle džungli, ale s tim prostorem je to špatný...boužel nemůžu nic dělat
přidávám nějaké foto

Old Post 01-02-2009 v 21:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

13 den 12/12
dnes proběhla velkolepá přestavba....skříň prodloužena o 50 cm, čímž konečně dostaly holky každá svůj potřebný prostor a navíc bylo přidáno 4kilčo navíc...tak uvidíme jak se to bude holkám líbit

Old Post 05-02-2009 v 22:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

16 den 12/12
tak holky už krásně nakvétají...radost pohledět...teplota stoupla na 28, což je snad ještě únosný a vlhkost n 35, kterou občas zvednu postřikem...
3. foto košatého NYCD...tak tohle jsem ještě neviděl(výška 65, šířka 40), fšude to pouští nakvétající výhonky...vypadá to, že z téhle kyti bude jedna velká palda))...a tímto vyhlašuji tipovací soutěž...otázka zní: kolik suchého v gramech si myslíte, že bude mít tato košatice jménem Boženka?
nápovědou budiž to, že roste v substrátu Canna Terra Professional Plus(objem květníku 11,5l)

Old Post 09-02-2009 v 21:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

23/12....teplota 26,vlhkost 45
1....Snow White-letecký pohled
2....makro
3....NYCD
4....PPP
5....komplet

Old Post 17-02-2009 v 22:06 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

25. výroční den...(bajvoko 1/3 květu)
holky rostou jako z vody...posuďte sami, dnes fota z noci

Old Post 19-02-2009 v 20:22 PM
Host
Host

Příspěvek č. 26

Zdarec.No máš to parádní už se těším na ty makra Dieslu atˇ to můžeme porovnat ale asi to bude hodně podobné co? :-) Ten Diesl mi dělá velkou radost a věřím že v tvém případě to bude stejný. Tak atˇse daří. M

Old Post 23-02-2009 v 15:11 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

29. den květu...
dnes poprvé nasazena diamantová dáma a la Bloombastic
holky zblajznou 2x do tejdne: Atami blomm-4ml/l, PK 13-14-2ml/l, Atazymes(1x tydne)-2ml/l + Bloombastic 0,5 ml/l
a tady jsou slibovaná makra...v pořadí NYCD,SW,PPP

Old Post 23-02-2009 v 18:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

Dnes bych Vám chtěl představit, vzhledem k počasí za, které vidím za oknem, moje favoritky...Sněhulky(Snow white)...z počátku se mi tato genetika moc nezdála, jelikož se jedná z větší části o sativu a dlouhé, tlusté stonky, bez téměř žádného větvení, mě opravdu zaráželi...nakonec jsem zaštipováním udělal celkem krásné keříky s mohutnými vrchními paldami...to co mi nejvíce zaujalo je množství krystalické pryskyřice, jež se vytváří a cukruje tyto lahodně vonící(hodně ovocná vůně) květy...uvidíme jak se kočky budou vyvíjet dál...

Old Post 25-02-2009 v 17:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

42. den
po delší odmlce jsem opět z5...teplota 28, vlhkost 65(potřebuju s ní jít dolů, ale ňák se nevede... pak jsem si uvědomil, že zalévat každý druhý den nebude pro dosažení nízké vlhkosti zrovna to nej...takže od teď zaálivka jednou za 4dni....)
a teď foto:
1. detail NYCD
2. NYCD pohromadě
3. Sněhulky
4. Pure Power Plant
5. kus skříně za světla

Old Post 08-03-2009 v 23:05 PM
Host
Host

Příspěvek č. 30

tak dnes přicházím s velmi špatnou zprávou, objevila se první plíseň, konkrétně u sněhulky...samozdřejmě ze vnitř velké palice, tak šla pryč...ostatní kočky jsem pečlivě prohlédl a snad jsem opravdu odchytil hned první náznak...tak budu doufat, že se nebude šířit...
pokus o makra(je to z mobiluproto špatná kvalita)...

Old Post 11-03-2009 v 16:25 PM
kobra777
Stálý Člen

Karma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% Pěstitelská

Pohodička VLHKOST(:(: Příspěvek č. 31

):Zdarec,ty jo zkurvená vlhkost,taky s ní zápasíme,pořídily jsme dokonce nákou odvlhčovačku vzduchu z baumaxu a pořád to není ono,právě plísně se také obáváme máme tom kolikrát i přes 60% a to je si myslím na finále docela dost,tak to hlídej a čekuj ty hodnoty,já kdybych mohl tak si tam du sednout k nim a pak bych si to ohlídal Jinač at to valí a at se toho co nejjjjjjj urodí. pěstu zdárec

1. Indoor (5x White Rhino, 5x Ice) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

2. indoor (10x NYCD) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

3. Indoor(10x SNOW WHITE) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

4. Indoor BUBLATORIUM (6x ICE, 6x EDR SB) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar růst 600W GREEN POWER květ. NYNÍ FINISHUJE

5. Indoor BUBLATÓRIUM no. II. - 12x DOUBLE GUM 400W/600W Plantastar

OUT 09

Old Post 11-03-2009 v 23:44 PM
kobra777 je offline   Profil uživatele kobra777   Find more posts by kobra777   Foto galerie člena kobra777   Click here to Send kobra777 a Private Message   Add kobra777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

vlhkost snížena velkým ofukovým větrákem na 60..po vyvětrání roomu je 35...takže se bude muset co nejčastějc větrat...doufám, že neustálé silné proudění vzduchu nedá plísni šanci
dnešní fotky bych nazval: "miluju salámy"

Old Post 12-03-2009 v 19:29 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás