Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...zalievam ich do pretečenia a nechavam ich potom až skoro do uplného preschnutia a potom to musim zalievat na tri krat lebo ked je to moc preschnuté tak to hned pretečie aj ked to nieje poriadne poliate....
na 4L vody : kvapka supervitu ten davam do každej zalievky 2O ml wurtzel, 10ml tnt,7ml enzymi,
tak to som to zalieval skoro celu rastovu fazu akurat že enzymi a wurtzel som daval asi raz tíždenne...a tnt som striedal s plagronom grow.....
deti mali troška stresssss bo mali sme doma montažnikou tak boli skoro celý den v tme na zime na balkone....... tak som aj rozmýšlal že to dnes prepnem ale ešte som to chcel nechat aspon 5 dní ale uvidime....
začali im blednut a deformovat sa nové ručice.........to tou zimou čo mali...škoda(
nerad im robím zle!!!
teplota 26C-31C
vlhkost 65-85%
PH výtoku 6,5 a PH zalievky 8.
neviem tam udržat stalu teplotu ani vlhkost(
nikto mi sem nič nepiše,nič sa nepýta tak skusim už preskočit na kvet to vás snad viac zaujme....
našiel som larvu taku červenu asi centimeter dlhu bal som sa aby sa mi tam niečo nerozmnožilo ale našiel som potom ešte jednu a už naštastie potom nič...
TEPLOTA 32C cez den 20C v noci
VLHKOST 20% cez den 35% v noci