Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze na radu skusenejsiho SCROGare jeste tu sit sundam a nainstaluju ji tak za 5 dni
jinac tady je foto ze dneska
jak vidite-problehla zmena v tom ze kazda kytka dostala svuj podtacek a tudis muzu blubery dat o kousek vys
+ je krasne vitet ze nepouzovam kolinka ale provazky-spousty provazku
Původní příspěvek od gUan0_ čus kapr , jak vidím přežil si štědrý den a si pln vitality!! ....ale k věci , chci se tě zeptat , jak tam dáváš ty provázky , tak jestli se po nich na kytičce nejsou náký odřeniny bo tak......chápeš ne ?? ....
jasny,no,snazim se volit provazky takovy,aby moc nerezaly kyticku a nejspis se me to dari
jako kdyz se ta kytka nehejbe jak pri vychrici tak bys nepoznal ze tam ten provazek byl
-jinac udelam ocko a uzlikem ho uzavru(nic slozityho) a nasledne prilepim tou cernou paskou ke kvetinaci
-ty provazky upevnuju pokazdy(vetsinou) za vetvicky bo nekdy za listy
ale vetvicky jsou jistejsi,z listu se to muze vyvliknout
-je to outem vymakana metoda a nejaky kolinka nemaj sebemensi sanci ty provazky vynahradit
hmmm tento thread budem urcite sledovat, lebo nieco podobne chcem ist aj ja pod usporkami, len zalezi co dovolia financie, povodne som chcel od envirolite 125w blue a red, no zatial to nevidim moc ruzovo ...kazdopadne zatial pekne a drzim palce
a jsem tu zase! takže blubery se poměrně vytáhla,ale na to že je to indika má moc podezřele sativový listy( teda jak který)-asi nějakej mutant,bo že by na to měl vliv ofuk?nebo intenzita světla?
-tak pry na to ma vliv vlhkost
Původní příspěvek od FeRO no máš to zatím pěkný taky si už chystám skřín a plánuju taktéž bluberry snad se ti povede ale zatím to vypadá dobře
dik,nevim jesi bych mel doporucit blubery....kamos ji dojel a co se kvality tyce,tak f pohode,jen kvantita neprekvapila...
-je narocna na podminky a gramáž taky nebude největší
-mazar má mnohem větší rustovej potencial...
-je mnoho lepších odrůd