Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nightmare: U mě tato banka prohrála na plný čáře.Blueberry jedině od DJ short,tam si myslím že to bude kvalita.Snad ti to dobře dopadne,budu sledovat.Pěstu zdar
Tak jsem zase zde s novyma fotkama a nejakymi informacemi, okolo meho prvniho growu.
Abych rekl pravdu, tak jsem zhruba pred mesicem, vlozil 5 seminek do navlhcenych vatovych tampnonku. Netrvalo dlouho, a z peti seminek se probudily k zivotu ctyri. Jaka to slava, rikal jsem si. Pozadal jsem svoji drahou polovicku, v době me nepritomnosti o presazeni do kevetinacu. U jedne rostliny se ji podarilo pretrhnout korinek, takovym zpusobem, ze putovala rovnou do kose. Z tech tri rostlin, které mi ted zbyly mi jedna zakrnela, druha vypada podle popisu kolegy pidla na hermace a ta treti? Snad to nebude samec. Jinac beru lano a jsu si hledat strom .
Jj, tiez som mal to iste, rovnaky scenar ako vy, rovnaka seeds banka ( DUTCH - PASSION ), odroda bola sice ina ( Purple#1 ) a este k tomu outdoor, ale inak sa mi na jednej rastline "podarili" asi zo tri krat gule, zakazdym som ich odtrhol a bol pokoj, prestalo to javit znamky hermu a nakoniec pekna samica.
Co sa tyka Dutch-Passionu, nemaju to s tymi feminized semenami moc dobre osetrene, rovnaky problem ma vacsina ludi ktorych poznam a venovali sa odrodam z tejto banky. Tak neviem ........
Zdravím,tak dneska sem četl na Dutchpassion o Skywalkerovi,ten je kříženej s Mazarem a Blueberry a zminujou se o Blueberry že se ji kroutěj listy a že má ze začátku pomalej růst,tak nevím asi to chce počkat až se rozjede,pak to bude asi jiný kafe no.Pěstu zdar
Tak jsem rady opet, bohuzel pro mne se spatnyma zpravama. Ze tri kytek to vypada na dva samce a jednoho - nevim co, pac to roste opravdu hodne divne :-o
Foto hodim na net hned, jak to bude mozne. Co k tomu dodat, snad jen, ze na muj prvni grow je to totalni katastrofa. :-(
no jo seminka to je nekdy slabsi, radsi si sefni rizky, ale pozor hlavne kupuj od nekoho kdo vi, pac zaklad je dobry rizek kdys budes mit z nejake blbe matky muzou to byt chudinky, vlastni skusenost pri 20 rezu ve trech truhlikach byly mezi sebou krasne holky a hned vedle mala chudinka s malym korenem a vse bylo male,palicky, cela kytka proste slaby rizek.Pri uplne stejnych podminkach byly vedle sebe v truhliku. takze dobre vybirej od koho kupujes!
kus hoven - Uz jsem o tom premyslel, i kdyz sehnat rizky, pro mne bude asi mensi problem. Nebyla by nejaka mensi rada? Nejlepe z okoli Ostravy. Pac, na satbu ze seminek nemam v nejblizsi dobe ani kapku nalady. :-(
to Kus hoven - ta velikost ty jedny kytky.... nemohlo to bejt náhodou ovlivněný právě tim, žes to měl v truhliku??? nekde tu najdes, ze v truhliku muze o neco silnejsi rostlinka úplně potlačit tu slabší....
Nightmare: no tak to by teda nebyla tady kolem ovy ...... bazar ze jo co ti na to mam odpovedet a to jeste musis mit stesti na dobre rezy jedina rada zajed do vidne, koupit nejake ty rezy a udelat si vlastni matky. tot ma rada, taky bych to nejradsi skutil