Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak na vela spekou to nebude..ale tak pre zabavu je to velmi pekne ...sa
nevies dockat an out? vizera zatial zdravo tka at to roste :rasta :
a k+ za snahu
Cau docela mě překvapilo že to takhle jede, ale jsem za tebe jedine rád jinak mohl by jsi se prosím rozepsat co je to za model kytky a za druh usporky (její název a kde jsi ji sehnal ?) a co používáš za o fuk ?
díky a pěstu zdar
úsporka je philips 14w(vyndal sem jí z lampičky), odfuk sem zrušil, ale jinak sem měl fén, ale dal sem do něj slabší motůrek, a odstranil sem to topítko...jinak sem si koupil jen obíjmku za 25kč, víc sem neinvestoval
Jumper41: ať je Ti kolik chce, fakt je mi ten pokus sympatickej ... já sám jsem indoor v životě nejel ... takže už teď jsi proti mě profesionál ))
Fakt je milý vidět, že někdo sestaví takovouhle skříňku, nic od toho nečeká a baví se tím ...
Kámo, přeju Ti spoustu dobrejch vlastních špeků
dík moc...tohle je můj první pokus, a fakt mě to baví no , koukám se skoro každou hodinu, a vždycky se těším na to, jak přijdu ze školy, a kouknu na kytku, jak zase vyrostla :d
Mě osobně se to taky líbí Svůj indoor teprve rozjíždím, a když vidím, co jde vypěstovat pod 14w úsporků, tak mi to jen dodává sebevědomí. Jenom koukám, že to máš vyložený alobalem co? Dal bych tam kus bílý plachty a myslim si, že to kytce jenom přispějě Přeju hodně štěstí!!!
Roste ti to překvapivě dobře. Jsem zvědavej na kvetení. Držím pěsti a doufám, že se budu moci taky do něčeho pustit... Jinak pokud to nemáš tajný tak si myslím že sodík - klidně 70W - se vyplatí! Kytky ti sice nějaký fotony odpustí, ale když sou spokojený, tak se odmění.