Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jo jak se na to divam tak,abych rekl pravdu tak ja bych potreboval na ten rok asi ty 2kg.hulim se spoustou lidmi pres ruzne systemy.Nemam to overene protoze sem jeste nikdy nesklidil vic nez 100g a to mi stacilo tak na mesic .Kdyz nekdo nema a ja mam tak mu dam zahulit a naopak,no ale kdyz tak nat tim uvazuju tak kdybych ja to mnel vsechno vratit tak bych asi potreboval+na cely rok no...........4kg.........custe a piste.
No ak mi nikto nić neukradne tak budem mať 2 stromové ti su extrem cool, 10 dvojmetrových, a 15 takých meterových. Tak myslým, ze pri mojej nízkej spotrebe by mi to malo vydržať na veľmi dlho
MINULY ROK SME MELY 2 KYTKY A BYLA ZTOHO IGELITKA PALICEK,TENTO ROK MAME TAK 15 KYTEK,TAK BY Z TOHO TEN PYTEL MOHL BYT,DOUFAM ZE BUDOU AJ NEJAKE TY LEPSI MODYLKY,TECH NEMAME MOC
no já mám nasazené 28 rostlin,zatim jsem vytrhl 1 samce a jiny uz tam, neni, 1 rostlina má uz 170 cm a je tam asi 30 sisek. kolik by z toho mohlo byt???
nooo zdrawim was manici .tusiim sa wam teraz moc nedari s tou wodou,to mate ale hooodne na prd,ale aj tu stale prshii,dufam ze uz coskoro tim nashiim obrom zaswiti sun of jah...wolfff twoj odhad ma celkom zaujal pretoze to widim tiez na pekne welku hromadu hustych modelow- dufam.nemate niekto skusenosti so zberom welkych ale fakticky ze welkych rastliin.stale wahame ze ako to dostaneme do sushiarnii..