Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mě se osvědčilo zavřít do petky s decankem acetonu, párkrát zaštěrchat, a je to uplně čistý. aceton nesmrdí, okamžitě se odpaří a je bez zápachu. technickej líh nedoporučuju, páč smrdí.
Před nedávnem mi přišla dýmka AMAZED , je to fak super vynález. Je kvalitně zpracovaná, chladící kanálek opravdu funguje ale jen pokud se pravidelně čístí, nejlépe po každém použití... Mám jí na výjmečné vzorky, byla sice k...vsky drahá, ale koupě nelituji,těm kdo o ní přemýšlí ji můžu plně doporučit !
Naposledy upravil gremlin101 17-09-2010 v 19:59 PM
Sám jsem pečlivě, bez ohledu na cenu hledal to nejlepší s požadavkem na: kompaktní velikost, dostatečně velký kotel, jednoduchou konstrukci, snadné čištění a nerozbitnost. K mé velké radosti vše tohle Journey 3 splňuje, má geniální design oblázku s kterým si budete pohrávat v ruce, vyčistit ji je otázkou několika vteřin a kotlík perfektní velikosti, který můžete kdykoliv efektivně uzavřít. Jsem z ní prostě nadšený. :-) V Evropě nesehnatelná nebo velmi, velmi obtížně. Objednáno z US s šílenou raketou za poštovné a shodou okolností se mi sešly 2 kusy navíc.
Kdyby někdo chtěl, tak prodám kus za 1350 Kč / včetně pošty, samozřejmě nová, nepoužitá.