Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Len tak mimochodem ste si vedomi ze posledna fotka je stara 9 mesiacov? Medzitym uz z povodnch salvii nemam ani jednu. foto hodim ked sa dostanem ku fotaku..
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow
Tak po dlhom obdobi upload.. Cez zimu vsetky salvie padli prezil iba jeden klon.. ten som nechal vyrast a urobil z neho 4 dalsie. jeden isiel celnovi kapr zvysne 3 som si nechal a nedavno som z neho ufikol dalsie 3 a v blizkej buducnosti 5-6 klonov. Takze budem mat cca 10 klonov. Ak mate niekto prebytok zaujimavych cannabis semien, odrezkov, pripadne neakych inych enteogenov a chceli by ste vo svojej zbierke salviu tak PM
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow
mooooooc hezky. Zacatek tvyho pestovani nevypadal dobre, ale ted... Krasa. K+ leti zaslouzene. A jedna rada - zkus zastrihovat. Rostlinky budou kosatejsi a budes mit nekolik stonku. ;-)
♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢
„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci
Kam čert nemůže, tam svlačec nastrčí.