Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Calzone carlos:
už jsem to tu někde psal, já osobně bych navrhoval, kdyby na konci registrace byl takový krátký testík na otázky z FAQ. Nováčky by to donutilo si to FAQ alespoň přečíst, než zahltí fórum otázkama typu "jak silnou žárovku si mám pořídit", nebo "je konec října a já jsem vysadil za okno 5 semínek, proč to neroste?".
Nějakej testík s BASIC otázkama by nebyl od věci, ale žádnej hardcore, lidi se sem přece chodí něco dozvědět a přiučit se, jinak dobrej nápad.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Původní příspěvek od carlos Lahvan nám asi nehodlá poradit... ale prudit ho baví...
Co takhle dát členům, kteří jsou zde déle než rok, tudíž vědí jak to zde chodí a vypadá, možnost bodovat příspěvky? Dejme tomu od 1 do 10ti, kde by 10 bylo maximum...
Pak stačí jen čtvrtletně udělat uzávěrku a dejme tomu přiměřený počet lidí (20-50ks) s nejnižším hodnocením příspěvků smazat. Pak by si teoreticky mohl každý rozmyslet, zda se bude ptát, jestli už vysadit, neo ještě nééééé atp. Samozdřejmě kanál nebodovatelný.
Hodnocení příspěvků až po roce na Groweru by mohlo i omezit slavné Vendety.....
BTW - JO, prudit mě baví.....
2Carlos: Pročpak už zde nemá reklamy pan Klečka???
No a nebylo by nejjednodusi, kdyz se to dela kvuli vzniku zbytecnych temat, to tady proste efektivneji moderovat? Podle me by musel stacit jeden kvalitni "mod na pul uvazku" ...a musel by to stihat...
Nebo me opravte. Kolik tady modi stravi dene hodin ale opravdu moderaci? By me docela zajimalo. Zda se mi, ze driv tu pracovalo vice lidi.
edit: samozrejme nechci snizovat podil tech co to ted delaji
K+ Disaster, Hlava, Stoned
čau, já sem dostal nápad , možná blbej ale možná by šel ralizovat...
k testům: každej týden nebo delší nebo kratší interval... by vás to po Logginu hodilo do testu kde by byly třeba jenom 3 primitivné otázky... ale vyplívaly by z FAQ třeba : "v čem se měří kyselost a zásaditost ?"
něco na takovou uroveň obtížnosti... protože bez toho se tady nedá fungovat..... , a kdyby ste ten test neudělali tak by ste dostali další... to by donutilo aby si to přečetly a nabyly tak dutí...
otázky bych klidně spracoval já , když se do toho nikomu nechce
Původní příspěvek od xpapousek No a nebylo by nejjednodusi, kdyz se to dela kvuli vzniku zbytecnych temat, to tady proste efektivneji moderovat? Podle me by musel stacit jeden kvalitni "mod na pul uvazku" ...a musel by to stihat...
Nebo me opravte. Kolik tady modi stravi dene hodin ale opravdu moderaci? By me docela zajimalo. Zda se mi, ze driv tu pracovalo vice lidi.
edit: samozrejme nechci snizovat podil tech co to ted delaji
K+ Disaster, Hlava, Stoned
Tady je videt ze nevis
Mody na pul uvazku, co tu jsou prakticky nonstop tu mame - MadHead, Krychle, Exo,Disaster,- MOC velkej kus prace- Respekt, kluci.
Uvedom si, kolik na mody pada prace: Moderovat bazar, resit kdo co ma za problem s kym na cerny listine, promazavat userum jejich galerky, lovit nezletilce, updatovat FAQ, prochazet jednotilivy sekce a cistit to tam, odpovidat na TY STEJNY otazky, resit ze XY poslal YX cosi a neprisly mu penize....
A neuvedomujes si, jak je to monotonni, nevdecna vec , kdy ten samej problem resis 30x.
Pak jsou tu hipici, kterym mizi jejich zamilovany tema o hovne v kanale a rozjizdi se tu pak valky ohledne fasisticky moderace, popripade na tebe rve nejakej debílek do PM z druhy strany internetu, ze si mas svy trestny body strcit do píče, kokote... To ve tvym volnym case.
Na tohle ti reknu, ze vsichni, kdo na TOHLE maj CAS&NALADU delaj co muzou.
Dalsi problem je v tom, ze jsou i vetsi problemy na svete nez deni na marihuanovym foru, i kdyz to tak nevypada, kazdej po zavreni moderacniho panelu jeste zije zivot, jsme lidi, jen lidi .
citace:
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ
Co takhle dát členům, kteří jsou zde déle než rok, tudíž vědí jak to zde chodí a vypadá, možnost bodovat příspěvky? Dejme tomu od 1 do 10ti, kde by 10 bylo maximum...
Pak stačí jen čtvrtletně udělat uzávěrku a dejme tomu přiměřený počet lidí (20-50ks) s nejnižším hodnocením příspěvků smazat. Pak by si teoreticky mohl každý rozmyslet, zda se bude ptát, jestli už vysadit, neo ještě nééééé atp. Samozdřejmě kanál nebodovatelný.
Hodnocení příspěvků až po roce na Groweru by mohlo i omezit slavné Vendety.....
BTW - JO, prudit mě baví.....
2Carlos: Pročpak už zde nemá reklamy pan Klečka???
Gr8 idea Lahvane.
Ale vazne Delas si prdel ne?
Takze by krome karmy vznikla jeste nejaka dalsi hodnotici cupr stupnice.
Pak prijde novej uzivatel.
Pak bude siroka skupina hlasovat o jejich virtualni existenci.
Pak bude uzka skupina vykonavat jejich virtualni exekuci.
To vse jednou za 1/4 roku, kdy vestinu dementnich lidi tu stihnou vykarmovat do cervena a vyhlasit jako za uplny idioty nepouzivajici FAQ, ti nejvetsi debilkove uz to vzdali/jsou out....
S tim, ze do kanalu si muze kazdej psat co chece.
Rikam- Jo, skvelej koncept.
BTW: Prudit je dulezity. Spousta lidi je na to vylozene zvedava
Ad Vendetty- Hele, ja o zadny velky krevni mste nevim, nevim jak ty.
Netahej problemy z ICmagu sem
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.