Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ještě bych to nechal, ať je mlíko vydatnější. přece je jenom druhá půlka září a to se out ještě nevzdává. A počasí? Každej rok je nějak, a letos ještě hezky bude. A tohle určitě plesnivět nebude.
Původní příspěvek od ammpot nazdar, tiež mám problém so začatím kvetu u durbanu od nirvany, pred pár dňami som si myslel že už každým dňom by mohol začat, ale počasie sa nečakane zhoršilo (10-15 stupňou u nás nič moc)
kus hoven: aby jsi se nedivil, no me jeste nic neplesnivelo, mozna to bude tim, ze nejsem shnily jako kus hoven a preventivne postrikam bio produktem za 90 Kc
ja mam posadeny zase Master Kush od SensiSeeds White label.....mam ho vo vedre s hnojom..vyska asi 1m..hnojene biohnojkou zo zihlavy..a tiez mi nekvitne..sadil som cca na konci maja..uvidime ako to pojde dalej..kazdopadne to neham az pokym neuvidim ze zacne hnit/plesniviet..potom ho nemilosrdne porežem, pokušem, podupem a uvarim........hajzla.... peace
Zdravim, taky mám durban ale od sensi seeds.
Nehrotil bych to. Září je zatim co se počasí týče docela naprd ale nevzdávejme se Dokud nebude plíseň, tak to kosit nebudu počasí se snad co nejdřív vylepší .. Znáte to: Trpělivost růže přináší
Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho… Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha
hohoho nirvana dobry prumer
se divim ze je lidi neukamenuji na canna cupu
kaneh bosm: no treba kus hoven zna nejaky Bioton za 65Kc ale nechce tam strikat tolik sracek pokut to nejni nutne. Ale nic nemeni na tom ze jsi me pobavil s 14ti denním narustem palic na co by se potreboval crompax a green sensation
durban (at uz jeho jakakoliv varieta) je vzdycky tak trochu loterie...dozraje/nedozraje. Správně zralej durban by měl mít takovouhle barvu. Ale to je extrém, kdy léto bylo dlouhé a teplé (2005-sklízelo se tuším 10.11. muhehe).