Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » problém na hranicích
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
vosa
Nový Člen

Karma uživatele vosa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

1-3kg to je fakt trosku moc, chlape radsi pestuj

Old Post 08-07-2002 v 21:16 PM
vosa je offline   Profil uživatele vosa   Find more posts by vosa   Foto galerie člena vosa   Click here to Send vosa a Private Message   Add vosa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

Pohodička To jsou věci :) Příspěvek č. 18

No, zajímavé téma chlopci, jen co je pravda... problém na hranicích... jen co by tomuhle tématu řekli flojdi mezi námi... newím newím, je to dost drsný... jako jedna ze záminek proti groweru by to nebylo dobrý...

sakra ty moje stíhy ...

ne pohodička... co to melu.. ale ten tribet se mi taky nelíbí... FUJ.... (v zájmu urovnání sporů, pokud to převezeš a věnuješ kilo do placu, veřejně (i v TV se ti omluvím)...

víte co je nejlepší?

si to VYPĚSTOVAT!!!! no ne?

###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###

Old Post 09-07-2002 v 22:54 PM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fisa
Nový Člen

Karma uživatele Fisa - 0% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 19

Noó

Jako záminka to opravdu není špatný

Old Post 10-07-2002 v 09:36 AM
Fisa je offline   Profil uživatele Fisa   Find more posts by Fisa   Foto galerie člena Fisa   Click here to Send Fisa a Private Message   Add Fisa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

To Era: Hej chlape K+, po holubech tak to je nářeZ!

OSTRAVA JEDE...

Old Post 22-01-2004 v 15:41 PM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

problem byl v tom, ze jsi nebyl ve stavu spusobilem k jizde, chapes?
Nebylo to o tom, ze hulis, ale ze ridis zhuleny, a tim, ze jsi odmitl testy, jsi dal na jevo, ze jsi ridil zhulen.

Old Post 29-08-2006 v 14:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJtwix
Nový Člen

Karma uživatele DJtwix - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Docela rad bych videl ten pristroj cim se poznava to, ze jsi zhuleny

Old Post 30-08-2006 v 21:07 PM
DJtwix je offline   Profil uživatele DJtwix   Find more posts by DJtwix   Foto galerie člena DJtwix   Click here to Send DJtwix a Private Message   Add DJtwix to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DJtwix! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-09-2006 - Pomocchytili mě na hranicích - 21 odpovědí
01-04-2004 - kontroly nahraniciach - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás